Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΩΝ

του Λευτέρη Αναγνώστη
Υποψήφιου Βουλευτή με το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ
στην Περιφέρεια Αυλώνας

Όταν κάποιοι λένε τι ΘΑ κάνουν, εμείς λέμε τι Κάναμε, αλλά και ποιους βρήκαμε εμπόδιο στο δρόμο μας όσο αναλαμβάναμε δράση. 

Κατά την προηγούμενη τετραετία λοιπόν, δραστηριοποιηθήκαμε δυναμικά στα ζητήματα προάσπισης των δικαιωμάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού κι ας βρήκαμε σημαντικά εμπόδια στο δρόμο μας, από εκεί μάλιστα που δεν τα περιμέναμε.
Καταγγείλαμε με την αρμόζουσα γλώσσα, όχι μόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στους αρμόδιους διεθνής οργανισμούς, την καταπάτηση των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας στην Βόρεια Ήπειρο.
Αναλάβαμε συγκεκριμένες δράσεις, όπως ημερίδες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Κάναμε επίσης καίριες παρεμβάσεις με συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες υπόσχονται καλύτερο μέλλον για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, ακόμα και σε ΜΜΕ ευρείας κυκλοφορίας. Ως αποκορύφωμα, αναδείξαμε το Βορειοηπειρωτικό όπως ελάχιστες φορές κατά το παρελθόν, συσπειρώνοντας παράλληλα το σύνολο του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Αυτά πράξαμε, καθοδηγούμενοι από τις ιδέες μας και τον Προεδρό μας Χρήστο Κίτσιο για μια πατρίδα η οποία θα εκφράζει αυτό ακριβώς το όραμα με λόγο σύγχρονο και δράση σύμφωνα με το πνεύμα των καιρών, όντας απαλλαγμένοι από τα αναχρονιστικά στερεότυπα του παρελθόντος. 
Μια πατρίδα η οποία ταυτόχρονα όμως δεν θα κάνει ούτε την παραμικρή έκπτωση σε ότι δικαιωματικά μας ανήκει ως Εθνική Μειονότητα

Σε όλα αυτά όμως, βρήκαμε πολλές φορές απέναντί μας και κάποιους από τους σημερινούς ψεύτο-Ομονοίτες, οι οποίοι όχι μόνο δεν συνέβαλλαν με τις δικές τους σχετικές προτάσεις και δράσεις, αλλά προσπάθησαν την ίδια στιγμή να μας σταθούν εμπόδιο!
Βρήκαμε απέναντί μας κάποιους οι οποίοι θέλουν εμάς τους νεότερους να παραιτηθούμε απλά.. κι όχι να επηρεάζουμε τα γεγονότα. Να ακολουθούμε… κι όχι να προπορευόμαστε.
Αυτοί οι κάποιοι μάλιστα έφτιαξαν σήμερα τις δικές τους θέσεις εργασίας, τις δικές τους παρέες, για να επιβάλλουν τις απόψεις τους για τα δικά τους συμφέροντα.
Χωρίς αντίλογο, Χωρίς διάλογο

Εμείς λοιπόν, σε αυτή την παρέα λέμε ένα δυνατό ΌΧΙ.

Λέμε ΝΑΙ στο Κόμμα των Ελλήνων που δεν χειραγωγείται, δεν περιθωριοποιείται
Λέμε ΝΑΙ στο Κόμμα των Ελλήνων που είναι ικανό να συμπαρασύρει μαζί του όλη την κοινότητά μας αλλά και τους φυσικούς μας υποστηρικτές…

Λέμε ακόμα πιο δυνατό ΝΑΙ σε ένα Κόμμα των ΙΔΕΩΝ και όχι των ΠΑΡΕΩΝ!

Γι αυτήν την παράταξη λοιπόν θέλουμε τη στήριξή σας στις 23 του Ιούνη.

Σας θέλουμε ΜΑΖΙ !!

«ΜΑΖΙ, όπως είπε κι ο ποιητής, για ΠΑΛΕΜΑ, για ΜΑΤΩΜΑ για μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΝΑ»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου