Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Στο πλευρό των πρώην πολιτικών κρατουμένων ο υποψήφιος Βουλευτής της ΕΕΜΜ στο Αργυρόκαστρο Φ. Ρούτζιος

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου Φίλιππος Ρούτζιος κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις του προς τους πολίτες της Δρόπολης και του Πωγωνίου βρέθηκε στη σειρά της Γραμματείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να ενδιαφερθεί για την οικονομική αποζημίωση των πρώην πολιτικών φυλακισμένων επί κομμουνιστικού καθεστώτος Π. Σελιώτη και Θεόδωρου Νότη από την Κάτω Επισκοπή όπου οι κληρονόμοι τους ακόμα δεν τις έχουν λάβει.

Ο γιος του πρώτου ο Δημήτρης, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει εγκαίρως τα δικαιολογητικά, γιατί δεν τον βοήθησε κανείς, ενώ ο γιος του Θεόδωρου, ο Γιάννης είχε καταθέσει  τα δικαιολογητικά και είχε κάποιες εκκρεμότητες ακόμα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.


Μόλις άκουσε αυτά, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ρούτζιος πήγε αμέσως στα Τίρανα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ενδιαφέρθηκε να δρομολογηθούν και οι δύο υποθέσεις.

Σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις επίσημα για το πως θα επιλυθούν οι υποθέσεις τους αισίως.


Το σχόλιο μας: Μα φυσικό είναι μόνο ένας υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ να έτρεχε για τη δικαίωση πρώην πολιτικών κρατουμένων!
Ποιοι θα έτρεχαν δηλαδή; αυτοί που σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη επί Ενβέρη ή αυτοί που έσβηναν τσιγάρα στα σώματα των φυγάδων;
Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Ρούτζιο, φανταστείτε και να βγει βουλευτής τι είναι ικανός να κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου