Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ στο Αλύκο

Στο Αλύκο, ο διάλογος μεταξύ των υποψηφίων του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ και κατοίκων του χωριού, διεξήχθηκε ανοιχτός και με πνεύμα ειλικρίνειας από τις δύο πλευρές.
Ο Πρόεδρος του κόμματος κύριος Χρήστος Κίτσιος τόνισε ότι «εμείς ερχόμαστε στον κόσμο να ζητήσουμε την υποστήριξή του και να δεσμευτούμε για εκείνα που μπορούμε να προσφέρουμε, ενώ κάποιοι άλλοι που «κυβέρνησαν» πολιτικά αρκετά χρόνια τώρα, θα πρέπει σήμερα να λογοδοτήσουν, να απολογηθούν για εκείνα που υποσχέθηκαν και γι’ αυτά που υλοποίησαν.
Δυστυχώς όμως, οι κύριοι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, έρχονται σε σας και αντί να λογοδοτήσουν, ρίχνουν λάσπη για μας και το θεσμό μας ότι είναι μόρφωμα, ότι είναι του Μπερίσια, ότι δεν το στηρίζει η Ελλάδα και πολλά άλλα.
Κι εμείς ρωτάμε: τι έκαναν οι κύριοι αυτοί για το Αλύκο;
Πόσες φορές ύψωσε ο βουλευτής της περιοχής κύριος Ντούλες στην αλβανική Βουλή για την κατάσταση της υποδομής στην περιοχή σας, για την εκστρατεία επίθεσης στις ιδιοκτησίες μας, για την έλλειψη τάξης στα χωριά μας;
Ποιο ήταν το ενδιαφέρον και η πρότασή τους προς την Ελληνική πολιτεία για τις συντάξεις του ΟΓΑ και για την περίθαλψη; 

Κανείς δε μπορεί να μας απαντήσει θετικά. 
Εμείς, και χωρίς βουλευτή και χωρίς επάρχους και χωρίς κυβερνητικές θέσεις ζητήσαμε από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης την αποκατάσταση της ηρεμίας στα χωριά μας, παρουσιάσαμε τεκμηριωμένη μελέτη για τις συντάξεις στον ΟΓΑ, συμμετείχαμε σε όλες τις κινητοποιήσεις για την επαναφορά τους και να που τώρα έχουμε στα χέρια την οριστική λύση της ελληνικής κυβέρνησης να επαναφέρει υπό νέες συνθήκες αυτό το σημαντικό βοήθημα».
Σε συνέχεια, ο κύριος Κίτσιος διάβασε την πρόταση του κόμματος ΕΕΜΜ την οποία ο ΟΓΑ προωθεί ως λύση στην κυβέρνηση και επικύρωση στην Ελληνική Βουλή.
Αρκετοί ομιλητές όπως οι κύριοι Θ. Γκαμπής, Ζήσος Παπάς, Γιώργος Ιωαννίδης και άλλοι, υπογράμμισαν την αναγκαιότητα συσπείρωσης του Ελληνισμού στον αυθεντικό αυτό φορέα με στόχο την καλύτερη απόδοση στον αγώνα για τα δικαιώματά μας.
Τόνισαν επίσης τους προβληματισμούς που υπάρχουν στα χωριά τους όπως είναι η κατάρρευση των δρόμων, η έλλειψη νερού στο Νεοχώρι, η έλλειψη ενδιαφέροντος για την απορρόφηση προγραμμάτων γεωργίας κλπ.
Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ανοιχτά την υποστήριξή τους στο Κόμμα των Ελλήνων και την δέσμευσή τους για την αλλαγή.
Το Κόμμα των Ελλήνων στο Αλύκο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου