Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Εγκατελειμμένοι νιώθουν οι Έλληνες των Εξαμιλίων - Συνάντηση με τον πρόεδρο του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ

«Μας λένε ότι εσείς οι ΄Ελληνες δεν έχετε θέση στα Ξαμίλια, φύγετε στην Ελλάδα!  Μας γκρέμισαν τα σπίτια, μας πήραν τη γη οι ξενόφερτοι και εμείς κάθε μέρα χανόμαστε. Που να παραπονεθούμε; Ποιος να μας στηρίξει; Τόσα χρόνια που ήταν ο βουλευτής μας, ο ΄Ελληνας;» 
Σαν ο αχός μιας βαθιάς αγκωμαχίας έβγαιναν αυτά τα λόγια από το στόμα ενός Εξαμιλιώτη, στη συνάντηση του Κόμματος των Ελλήνων με τους ΄Ελληνες αυτής της κομώπολης, την Τετάρτη το μεσημέρι που πέρασε.
Πραγματικά, τα προβλήματα και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτοί οι άνθρωποι εδώ και πολλά χρόνια στα Εξαμίλια, τους έχουν καταπονίσει αρκετά και δικαιολογημένα να εκφράζονται δυσαρεστημένοι προς τους πολιτικούς και προς το κράτος και ακόμη περισσότερο από τους ομογενείς εκπρόσωπους που πέρασαν από κει και πήραν την ψήφο τους.
«Το μόνο κόμμα που συμπαραστάθηκε και προώθησε την επιστολή μας με τα παράπονά μας, είπε ο δάσκαλος κύριος Σωτήρης Μπερίτσης, ήταν το Κόμμα των Ελλήνων, μην έχοντας ακόμη εξουσία. Αυτό είναι το κόμμα μας, αυτά είναι τα παιδιά μας και πρέπει να τα στηρίξουμε να αποκτήσουν δύναμη εξουσίας για να έχουμε κι εμείς το αποκούμπι μας.»
Συζήτησαν και πολλοί ‘αλλοι ΄Ελληνες των Εξαμιλίων, οι οποίοι ζήτησαν από το κόμμα να συγκροτήσει από σήμερα ολοκληρωμένες δομές του-όπως και έγινε.
Ο κύριος Χρήστος Κίτσιος, πρόεδρος και συνάμα υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια Αυλώνας δεσμεύτηκε ότι για τους ΄Ελληνες των Εξαμιλίων θα αφιερώσουμε μεγαλύτερη μέριμνα, θα απαιτήσουμε περισσότερο από το κράτος, αλλά κι εσείς να συνεργάσιμοι μεταξύ σας για να έχουμε από σας και εκπρόσωπους στην τοπική αυτοδιοίκηση της πολιτειούλας σας και να μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα με την κεντρική εξουσία.Τόνισε ότι για τις συντάξεις του ΟΓΑ έχουμε αισιόδοξα μηνύματα και αυτό χάρην του συνεχή αγώνα που έδωσε και δίνει το Κόμμα των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου