Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ανοικτή υποστήριξη στο Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ από τους κατοίκους του Μεσοποτάμου

Μεσοπόταμο
Την Πέμπτη το βράδυ, οι κάτοικοι του χωριού Μεσοποτάμου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ, οι οποίοι ανέπτυξαν λεπτομερώς το προεκλογικό πρόγραμμα του μοναδικού αυθεντικού εθνικού φορέα και απάντησαν σε πολλά ερωτήματα του πλήθους για τις πολιτικές καταστάσεις και τα καθημερινά προβλήματα.
Ο πρόεδρος του Κόμματος και συνάμα πρώτος υποψήφιος στη λίστα του κόμματος για την Περιφέρεια Αυλώνας κ. Χρήστος Κίτσιος διατύπωσε ξεκάθαρα τις θέσεις του κόμματος για την επίλυση των πολλών προβλημάτων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην Αλβανία και στην Ελλάδα και τόνισε ότι οι πολίτες δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα της άνανδρης φημολογίας του κατεστημένου στο ΚΕΑΔ και την Ομόνοια που θέλει να χρεώσει στο Κόμμα των Ελλήνων διχαστικό και ανθελληνικό ρόλο, αλλά να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα μας για την επαναφορά της εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας στον τόπο μας. 
Αντί οι κύριοι, που τόσα χρόνια "κυβερνούν" τον τόπο να λογοδοτήσουν μπροστά σας, έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο σας και να σας εξαπατούν με το πρόσχημα ότι αυτοί νοιάζονται για τα μεγάλα προβλήματα και όχι για τα μικρά, ότι αυτοί έχουν την υποστήριξη των "μεγάλων" και εμάς δε μας στηρίζει κανένας, ότι αυτοί αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου και ότι όλος ο κόσμος να γυρίσει αυτοί θα επικρατήσουν ξανά κλπ, κλπ. 
Ο τόπος μας και οι άνθρωποί μας υποφέρουν, τα προβλήματά τους διογκώνονται διαρκώς .Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ανοχής. Πρέπει να φέρουμε την αλλαγή… Καλέσαμε τους κυρίους Ντούλε και Μπολάνο, τόνισε ο κύριος Κίτσιος, σε προεκλογική συνεργασία και μετεκλογικά, σε αναθεώρηση του πολιτικού σκηνικού στη μειονότητα αλλά εκείνοι, αντί να συνάψουν συμμαχία με μας το Κόμμα των Ελλήνων, βρήκαν βεβιασμένα αλλού κρησφύγετο για να διασφαλίσουν τις δικές τους καρέκλες και όχι να λύσουν τα προβλήματά σας. Το Κόμμα των Ελλήνων όμως έθεσε στο κυβερνών κόμμα 10 σημεία από το "Πλαίσιο των Αιτημάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας" τα οποία έγιναν αποδεκτά και, με την εκλογή βουλευτή, θα βάλει όλα τα δυνατά του για την υλοποίησή τους.
Ο ιατρός κύριος Νίκος Κούρης ο άλλος υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων, τόνισε ότι "είναι τιμή μου που είμαι από την ίδρυση στο κόμμα αυτό και νιώθω μεγάλη υποχρέωση να οδηγήσουμε το εθνικό μας κόμμα στη νίκη.Θα είμαι δίπλα σας, ανοιχτός σε κάθε συζήτηση και πανέτοιμος να σας εξυπηρετήσω".
Στη συγκέντρωση αυτή παρευρίσκονταν και ο επικεφαλής της λίστας του κόμματος ΕΕΜΜ στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου κύριο Φίλιππος Ρούτζιος,ο οποίος με τη σειρά μετέφερε το κλίμα της προεκλογικής εκστρατείας στη Δρόπολη και στο Πωγώνι και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη του κόμματος σ' αυτές τις εκλογές.
Ερώτησαν και συζήτησαν αρκετοί πολίτες όπως ο κύριος Ρόκος Μπάμπης που τόνισε την αναγκαιότητα ανέγερσης ενός Κέντρου Υγείας στην περιοχή, ο κύριος Φώτος Θανάσης για την ελληνική παιδεία, οι κύριοι Αντώνης Σκεύης για την αναγκαιότητα αλλαγής της πολιτικής στη μειονότητα, ο κύριος Θωμάς Ζιούλης για την αποχή του ΚΕΑΔ από τα καυτά προβλήματα του Ελληνισμού και πολλοί άλλοι για το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ και τα εμπόδια διακίνησης των παιδιών στα σύνορα.
Ο κύριος Κίτσιος, στη δευτερολογία του τόνισε ότι η ηγεσία του Κόμματος των Ελλήνων παρακολουθεί βήμα προς βήμα την προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης έχει θέσει τις δικές του τεκμηριωμένες προτάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το θέμα της σύνταξης οδεύει προς λύση αφού η διοίκηση του ΟΓΑ κατέθεσε στην κυβέρνηση την εισήγησή της για την επαναφορά τους κατά τα τέλη του Οκτώβρη της τρέχουσας χρονιάς.
Η πλειοψηφία των συμμετασχόντων στη συγκέντρωση εκδήλωσαν απερίφραστα την υποστήριξή τους στο Κόμμα των Ελλήνων, στο παιδί της περιοχής τον κύριο Χρήστο Κίτσιο και στον αγαπητό σε όλους ιατρό κύριο Νίκο Κούρη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου