Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Φίλιππος Ρούτζιος: Οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και να δίνουμε λύση στα προβλήματά τους

"Οι πολιτικοί, βουλευτές, έπαρχοι, δήμαρχοι, κοινοτάρχες, αν θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί, πρέπει να είμαστε κοντά στον πολίτη, να ακούμε και να δίνουμε λύση στα προβλήματά του", τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Βουλευτής του Κόμματος ΕΕΜΜ - MEGA στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου κ. Φίλιππος Ρούτζιος, μιλώντας  σε Δροπολίτες  που τον επισκέφθηκαν στο  Γραφείο του Κόμματος των Ελλήνων στα Σωφράτικα.

Τόνισε ακόμη ότι "έχουμε χρέος να βλέπουμε και να υπηρετούμε μέσα από καλόπιστο διάλογο τα πραγματικά συμφέροντα της κοινωνίας και να παλεύουμε για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που έχουν καταστεί δυσβάστακτα για τους πολίτες , γιατί έτσι μπορούμε να γίνουμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί."


Κλείνοντας ο κ. Ρούτζιος τόνισε ότι "οφείλουμε όλοι μαζί αφήνοντας πίσω μας τις πρακτικές του παρελθόντος και τις διαχωριστικές γραμμές να ακολουθήσουμε πρακτικές που προάγουν και οδηγούν στην Εθνική ενότητα, γιατί έτσι μπορούμε να δείξουμε στην πράξη ότι σεβόμαστε τον πολίτη και τον τόπο μας".



Φίλιππος Ρούτζιος: Υποψήφιος βουλευτής Περιφέρειας Αργυροκάστρου 
από το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ - MEGA
Ψήφος στον Ελληνισμό, Ελπίδα για το Μέλλον  ΑΡ. 46


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου