Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μέσα στην κρίση για την αναδιοργάνωση της Ομόνοιας: Εκλογές από τη βάση, εδώ και τώρα.

- της Κωνσταντίνας Βεζιάνη -

Η δύναμη του λαού αποφασίζει, που εκδηλώνεται δημοκρατικά και σωστά όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Ας μιμηθούμε, ας πάρουμε παράδειγμα από τις εκλογές που έγιναν στην Ελλάδα, στο δικό μας έθνος πρόσφατα, στη Νέα Δημοκρατία και παράδειγμα από τις εκλογές που έκανε το ΠΑΣΟΚ το 2007.
Είναι καθήκον όλων των Ελλήνων, που ζουν μέσα και έξω από την Αλβανία να οργανώσουν και να παραβρεθούν στις εκλογές που θα αναδειχτεί ο ηγέτης τους μέσα από δημοκρατικές εκλογές, που θα παρθεί υπόψη και η ψήφος του πιο ηλικιωμένου, αλλά και του πιο νέου ψηφοφόρου και του πιο απόμακρου, αλλά και του πιο κοντακινού χωριάτη ή πολίτη.

Έτσι όλοι οι Έλληνες θα συμβάλλουν.
Και πρώτον θα ικανοποιηθούν για το αποτέλεσμα των πράξεων τους. Και δεύτερο δεν θα μπορέσουν να αμφισβητήσουν τον ηγέτη που μόνοι τους επέλεξαν, γιατί αυτόν που θα τιμήσουν με την ψήφο τους θα τους αντιπροσωπεύσει όλους.
Ας μην αφήσουμε άλλο την Ομόνοια μας σε αυτή τη μοίρα. Ας της δώσουμε το κύρος που της ανήκει.
Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, που βγάλαμε μόνο έναν βουλευτή, είχαν αντίκρισμα την αδιαφορία για την Ομόνοια και το Κόμμα, ακριβώς γιατί οι ηγεσίες και της Ομόνοιας και του Κόμματος δεν έχουν την υποστήριξη της βάσης και της πλειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου