Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ξημερώνουν με τον φόβο μήπως φυτρώσει αυθαίρετο στο οικόπεδο τους


Στα χωριά της παραλίας περιόδευσε την Τετάρτη 22 Μαΐου ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αυλώνας κ. Χρήστος Κίτσιος, συνοδευόμενος από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Κώστα Ζάρο και Αλέξανδρο Γκούμα, επίσης υποψήφιο βουλευτή στην Περιφέρεια Αυλώνας. 
Στη Χιμάρα, στους Δρυμάδες, στο Πικέρνι, και στο Μπόρσι συναντήθηκαν και συζήτησαν με τα τοπικά επιτελεία, που συγκροτήθηκαν για τις εκλογές, τον τρόπο της ενημέρωσης που πρέπει να ακολουθήσουν  για να διευκρινήσουν στους ΄Ελληνες για τους εθνικούς στόχους που έχει το Κόμμα και για τη θέση που πρέπει να καταλάβουν οι ΄Ελληνες στην κατανομή της εξουσίας.
Οι εγχώριοι, έθεσαν στον πρόεδρο του Κόμματος κ. Κίτσιο αρκετά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν σοβαρά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τα κυριότερα σχετίζονται με τις περιουσίες.
Στην όμορφη αυτή παραλία έχουν ορμήσει πρόσφατα αρκετές ομάδες αετονύχηδων που ή με πλαστά χαρτιά, ή με τις υπογραφές πρώην ή νυν δημάρχων, αρπάζουν τις περιουσίες των γηγενών κατοίκων και κτίζουν παράνομα μπροστά στα μάτια της δημοτικής αστυνομίας και πολεοδομίας. Αρκετοί κάτοικοι των Δρυμάδων κοιμούνται τα βράδια κάτω στην παραλία με το φόβο μήπως όταν ξημερώσει η μέρα βρουν στημένο το αυθαίρετο στο οικόπεδό τους.
Ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων κ. Κίτσιος τους διαβεβαίωσε ότι οποιαδήποτε παρανομία εις βάρος των κατοίκων της περιοχής καταγράφεται και  ταυτόχρονα δημιουργείται ο φάκελος «Περιουσίες» για να τεθεί υπόψη της κυβέρνησης και εξειδικευμένων θεσμών για σωστή και αντικειμενική  διευθέτηση.

ΕΕΜΜ
Το Κόμμα των Ελλήνων από τους Έλληνες για τους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου