Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Προσκύνημα στο Ύψωμα 731 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

      Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και κατ΄ επέκταση η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Βόρεια ΄Ηπειρο.
Αναλυτικά το πρόγραμμά της διήμερης εκδρομής είναι το παρακάτω: 
      Ημέρα: Σάββατο 29/09/2011.
      11:30 Αργυρόκαστρο – Γνωριμία με την πόλη, επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημήτριο.
      12:30 Αναχώρηση για Κλεισούρα (Στην εκκλησία της Κλεισούρας θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση).  Κατόπιν επιβίβαση στα βανάκια και ανεβαίνουμε στο Ύψωμα 731, όπου και θα τελεστεί τρισάγιο στο μνημείο των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.
      17:00 Δερβιτσάνη – Στην πλατεία  του χωριού θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα (χορευτικά κλπ) από τοπικές οργανώσεις και συλλόγους.
      20:30 Άφιξη στην πόλη των Αγ. Σαράντα. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, θα παραθέσει δείπνο σε εορταστική ατμόσφαιρα στο οποίο θα παραβρεθούν βουλευτές, δήμαρχοι, έπαρχοι, πρόεδροι οργανώσεων και φορείς της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. 

      2η Ημέρα:  Κυριακή 25/09/2011.
      Επίσκεψη  στη κωμόπολη της Χειμάρας όπου θα υπάρξει συνάντηση με τους φορείς της πόλης. Ξενάγηση στο κάστρο της Χειμάρας.


Τιμή : 60,00 € κατά άτομο. 
Περιλαμβάνει:
  • Μετακινήσεις με λεωφορείο.                             – Ανέβασμα στο Ύψωμα 731.
  • Διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.       -  Ξεναγό.
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2431035106, 6973365922

      Στην  επίσκεψη θα παραστούν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, περιφερειακοί σύμβουλοι, συγγενείς θυμάτων και πολλοί επισκέπτες. 
      Με  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ΄΄ Ο ΠΥΡΡΟΣ’’, στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπία του συνδέσμου για την κατάθεση τιμητικού στεφάνου στο μνημείο των πεσόντων. Ο σύνδεσμος καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους Βορειοηπειρώτες να παραστούν στην εκδήλωση και να αποδώσουν φόρο τιμής στους πεσόντες του ένδοξου έπους του 40΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου