Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα ΤΟΛΜΗΡΑ για την απογραφή πληθυσμού

❖ ΖΟΡΙΚΑ!..

Ζόρικα τα πράγματα για τις μειονότητες στην Αλβανία εν όψει της απογραφής, την οποία η αλβανική Κυβέρνηση τη θέλει στα μέτρα της, κατά τα Χοτζικά πρότυπα. Θέλουν σώνει και καλά να αποδείξουν με νομικά τερτίπια ότι οι μειονότητες στην Αλβανία είναι άνευ σημασίας.

❁ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

Από την πλευρά της Ομόνοιας έγιναν κάποιες κινήσεις για αναβολή της απογραφής μέχρι να διορθωθεί η νομοθεσία και σε τελική ανάλυση, αν χρειαστεί να γίνει αποχή των Ελλήνων από το στημένο σκηνικό. Λίγο αργά ξύπνησε η... Ντουλοπαρέα, η οποία μάλλον για την τιμή των όπλων μάχεται κι όχι για την ουσία του πράγματος...

■ «ΣΚΟΥΖΟΥΝ»!

Διέλυσαν πρώτα την μειονότητα και τώρα... σκούζουν για το κακό που θα τους βρει από τους Μπερίσηδες και την άλλη παρέα που «νουκ κα μέντγε νε κοκ».

❖ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ...

Τόσο καιρό που τους τα γράφαμε γινόμασταν οι εχθροί τους, γιατί τους χαλάγαμε την πιάτσα. Τώρα ψάχνουν για στηρίγματα και φτάνουν ακόμη σε σημείο να βραβεύσουν τον πιο επιζήμιο για τη μειονότητα πρώην πρόξενο στο Αργυρόκαστρο, που επί ημερών του διασπάστηκε η «Ομόνοια», που με τόσο κόπο είχαν στήσει κάποιοι πραγματικοί πατριώτες και όχι οι γνωστοί επαγγελματίες Βορειοηπειρώτες, ένθεν κακείθεν των συνόρων...

❁ ΑΠΟΧΗ...

Εάν είναι για το καλό της μειονότητας, καλό είναι να αποφύγουν την απογραφή, καταγγέλοντας τις μεθοδεύσεις του Νεοχοτζικού καθεστώτος που έτσι κι αλλιώς με τη νοοτροπία που τους δέρνει, «παπάδες» θα βγάλουν από τις κάλπες. Τουλάχιστον δεν θα κινδυνέψει κόσμος από διώξεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση Μπερίσα για όσους αποφασίσουν ν’ απογραφούν ως Έλληνες!

Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
ggtolmiros@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου