Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΥΠΝΑ! Απογραφή πληθυσμού στην Αλβανία. Εσύ τι θα κάνεις;

του εκδότη
  • Θα φοβηθείς να δηλώσεις το ποιος είσαι ;
  • Θα φοβηθείς από τις απειλές που σου κάνουν μερικοί ;
  • Θα φοβηθείς μήπως σας βγάλουν από τη δουλειά ή μήπως χάσεις άλλα συμφέροντα; Κανένας δεν σου κάνει τίποτα. Είσαι κατοχυρωμένος από τους νόμους του κράτους, όπως και από τους Διεθνείς Νόμους.
  • Το μεγάλο συμφέρον σου είναι να σηκώσεις το κεφάλι σου ψηλά περήφανα, ως Έλληνας, και να δηλώσεις με ικανοποίηση ΈΛΛΗΝΑΣ, αυτό ακριβώς που είσαι. Αυτό που ήταν και οι προγόνοι σου, Έλληνες.
Εμείς δεν θέλουμε να γίνουν οι Αλβανοί Έλληνες, οι Έλληνες θέλουμε να βρουν τον εαυτό τους και να δηλώσουν ελεύθερα την εθνικότητά τους, Έλληνες, το θρήσκευμα, ορθόδοξοι χριστιανοί και τη γλώσσα, ελληνική.                                                                                                                                                                                                                                       
Τον Οκτώβριο 2011 αρχίζει η απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών στην Αλβανία. Ένα επίμονο αίτημα των Ελλήνων της χώρας αυτής εδώ και 20 συνεχή χρόνια. Βουλευτικές και δημοτικές εκλογές γίνονται συχνά, όμως, αυτού του είδους απογραφή όχι. Επίσημες απογραφές έχομε του 1919 και μετά του 1989, γι’ αυτό και η σημασία και αυτής της απογραφής είναι μεγάλη. 

Εάν αποτύχει η απογραφή του πληθυσμού από δικούς μας χειρισμούς, τότε λέμε στη Διεθνή Κοινότητα ότι δεν υπάρχει Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία. 

Και όλοι οι ιθύνοντες, το Κόμμα των Ελλήνων (ΕΕΜΜ), η Ομόνοια, βουλευτές Έλληνες σε όποιο Κόμμα και αν βρίσκονται, όπως και κάθε Έλληνας Βορειοηπειρώτης που έχει δυνατότητα να κάνει κάτι, όπως οι τόσες πολλές Ομοσπονδίες, Αδελφότητες, Νεολαία Βορειοηπειρωτών που βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά Αμερική, Ευρώπη κλπ, θέλουμε να πιστεύουμε πως θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επιτυχία αυτού του μεγάλου εθνικού προβλήματος, διαφορετικά θα κριθούν σκληρά από την ιστορία, εφόσον δεν θα υπάρχει έντονα η παρουσία τους στην κρίσιμη αυτή στιγμή της απογραφής του πληθυσμού. Και όχι μόνο η παρουσία τους, αλλά και η προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου