Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Γκατζογιάννης: Το Κόμμα των Ελλήνων έχει την αμέριστη υποστήριξη μου


Δημοσιεύουμε την επιστολή που έφτασε στην εφημερίδα μας:

Θέλω να συγχαρώ τους ιδρυτές του καινούριου πολιτικού κόμματος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία, ονομαζόμενο «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον». 

 Όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε για πολλά χρόνια σε διεθνή επίπεδα για την απόδοση των βασικών δικαιωμάτων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, καλωσορίζουμε την ίδρυση του κόμματος με δημοκρατικές  αρχές, η ηγεσία του οποίου θα εκλέγεται από τη βάση, σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Ιδιαίτερα σήμερα που οι κύριες μειονοτικές οργανώσεις ελέγχονται από μια μικρή κλίκα, η οποία από καιρό τις διέλυσε, δεν σέβεται τις αρχές της Δημοκρατίας και αποφεύγει να κάνει εκλογές, για να εκλέξει την ηγεσία από τη βάση, όπως ήδη έχουν κάνει τα δύο μεγάλα κόμματα στην Ελλάδα, η ίδρυση του κόμματος θα συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό. 

Η δημιουργία νέου κόμματος, όπως η Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον, που δεν φοβάται την κρίση του λαού, είναι μια ελπιδοφόρα εξέλιξη στην προσπάθεια να αποχτήσει δύναμη ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός και έχει την αμέριστη υποστήριξη μου.


Νίκος Γκατζογιάννης – Nicolas Gage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου