Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

To Kόμμα των Ελλήνων διαμαρτύρεται για τις μεροληπτικές παρεμβάσεις ελλαδικών πολιτικών παραγόντων‏

64 Το Κόμμα των Ελλήνων, η Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον, όταν πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, προσκάλεσε μόνον τους συμπατριώτες μας Βορειοηπειρώτες, μη θέλοντας να αναμίξει, τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος για τις Δημοτικές Εκλογές, έτσι ώστε οι διαδικασίες για την εκλογή των τοπικών αρχόντων να γίνουν δημοκρατικά και ομαλά.

Όμως κάποιοι άλλοι, βάζοντας μπροστά ως ασπίδα το όνομα «Ομόνοια», που τώρα η Ομόνοια ουσιαστικά είναι το Ελληνικό Κόμμα, προσκαλούν τα ελληνικά πολιτικά κόμματα σε συγκεντρώσεις τους στην Αθήνα, όχι μόνο για να εκμεταλλευτούν την παρουσία τους, αλλά και για να αποκομίσουν πολιτικά και οικονομικά οφέλη.

Παράλληλα εδώ στο χώρο μας από τη μία ο Έλληνας Πρόξενος του Αργυροκάστρου κι από την άλλη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παίρνουν απροκάλυπτα το μέρος υπέρ μίας συγκεκριμένης πλευράς, κατακρίνοντας την άλλη.

Προπάντων η συμπεριφορά του Έλληνα Πρόξενου Αργυροκάστρου, προκαλεί τους Βορειοηπειρώτες σε σημείο οργής. Ο κ. Ριζόπουλος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές του, συμμετέχοντας ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του ΚΕΑΔ προκαλώντας την αγανάκτηση ολόκληρου του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, που βλέπει τον εκπρόσωπο του Εθνικού Κέντρου να διαιρεί τους Βορειοηπειρώτες σε καλούς και κακούς.

Τις παρεμβάσεις αυτές τις θεωρούμε απαράδεκτες, σε σημείο που είμαστε αναγκασμένοι να τις καταγγείλουμε, επειδή τέτοιες ενέργειες διαιρούν περισσότερο τους Βορειοηπειρώτες και αποπροσανατολίζουν τον Αγώνα μας.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε όσες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα τηρούν αμερόληπτη στάση απέναντι στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, καλώντας όλους τους Βορειοηπειρώτες, να δώσουν το παρόν στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Μαΐου ώστε να ψηφίσουν τους καλύτερους Έλληνες υποψήφιους Επάρχους.

EEMM - MEGA
4.5.2011

7 σχόλια:

  1. σοβαρα τώρα; το κόμμα των Ελλήνων μαζί με το Λαζάρι.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την διάσπαση την προκαλέσατε εσείς όταν αποφασίσατε να συνταχθείτε με τον τζάτζι Σαλί. Η Ελλάδα έχει διαχρονικά έναν συνομιλητή και αυτός είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και η κομματική της έκφραση το ΚΕΑΔ. Δεν άλλαξε στάση η Ελλάδα. Εσείς πήγατε απέναντι. Αν θέλατε το καλό της πατρίδας θα φροντίζατε να αναπτύξετε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά πλέον όλοι έχουν καταλάβει τι είστε. Και αυτό θα το διαπιστώσετε στις 9 Μαϊου που θα έχετε βουλιάξει στην λάσπη που δημιουργήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέτε για άλλη μια φορά πως το MEGA είναι με το Σαλί Μπερίσα. Μήπως έχετε και τίποτε άλλo να πείτε;
    Γι' αυτό δεν έχει το Κόμμα των Ελλήνων λεφτά για να έβγαζε εφημερίδα από το Δεκέμβριο, παραμόνο έβγαλε δύσκολα ένα φύλλο λίγες μέρες πριν τις εκλογές, γι' αυτό δεν έχει λεφτά για να πληρώσει πούλμαν για να μεταφερθούν όλοι οι ψηφοφόροι του, γι΄αυτό δυσκολεύεται να πληρώσει τα ενοίκια των γραφείων του...
    Γελοιοποιείστε οι ίδιοι με αυτά που γράφετε.

    Ειδικά σε σένα ανώνυμε 4 Μαΐου 2011 6:20 μ.μ. αφιερώνεται εξαιρετικά η φωτογραφία
    http://toorama.blogspot.com/2011/05/blog-post_03.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αισθάνομαι πραγματικά ευτυχείς που απογοητεύσατε τους αντιπρόσωπους της TROIKA στην Ελλάδα.Διαισθάνομαι κάποια απογοήτευση για την στάση του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα έναντι του κόμματος των Ελλήνων θα θελα να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνοι 300 χιλιάδες Βορειοηπειρώτες αισθάνονται το ίδιο για την στάση ενός παρικμασμενου και πτωχευμενου καθεστώτος απέναντι στον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.Κύριοι το μέλλον του κόμματος των Ελλήνων δεν θα κριθεί από την δημιουργία δεσμών με το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα πάρα μόνο με την υπεράσπιση των ιστορικόν κατακτήσεων αυτού του τόπου.ΑΡΓΥΡΗΣ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 5 Μαΐου 2011 12:32 π.μ. διαγράψαμε το σχόλιο σου γιατί θα οδηγήσει τη συζήτηση αλλού και θα χαθεί πάλι ολόκληρη η ουσία του θέματος.
    Εξάλλου δεν πρέπει πάλι να απολογηθεί ούτε ΤΟ ΟΡΑΜΑ ούτε το MEGA για τις προσωπικές καθαρά πράξεις ενός και μόνο ατόμου που δεν αποτελεί ηγετικό του στέλεχος.
    Γιατί με την ίδια λογική θα επικαλεστούμε παρόμοιες σκηνές με τον Δήμαρχο Χιμάρας τα καλοκαίρια του 2008 και του 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς του ΜEGA είστε προδότες και ρουφιάνοι των Αλβανών. Ουουουουου!!!!!!!

    Ζητω ο Ραμα και η καταψηφιση των θαλασσίων συνόρων! Παμε να σκοτωθούμε για χάρη του στα Τίρανα.
    ΚΕΑΔ+ΜΠΕΡΙΣΑ=ΝΙΚΗ
    ουπς!!!!! εεεε συγγνώμη λάθος γύρισα την κασέτα πίσω...

    Ξεκινάμε:
    Εμπρός πατριώτες να βγάλουμε τον Ελληναρά Καιση στο Αλύκο να τα ξεπουλήσει όλα στους Αλβανούς, εμπρός να βγάλουμε τον Χαρμπάτση εεεε συγνωμη πάλι λάθος τον Σωκράτη Σπύρο ήθελα να πω στο Φινικι για να μην αφήσει τίποτα στους ντόπιους, εμπρός να βγάλουμε το Θέμη στο Μεσοπόταμο για να πουλήσει το Κώσταρι στους αγάδες και να γράψει κι άλλους Αλβανούς στα δημοτολόγια χωρίς τον Μποζιορη αυτή τη φορά, εμπρός να ψηφίσουμε τον τσαμοπαντρεμένο Νταλιάνη ώστε το Χότζα αχ η Λιβαδια ενοούσα να επιστρέψει στα χέρια του αγά από το Μπόρσι, ζήτω ο Ντούτσης στην Άνω Δρόπολη που εκεί στην Επαρχία πρέπει να συνεχίσει την λαμπρή καριέρα που ξεκίνησε στην Ομοσπονδία Άγιος Κοσμάς.
    Και τελευταίο και καλύτερο:
    ΖΗΤΩ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΙΜΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΥΜΑΔΙΩΤΕΣ!

    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!!!!!
    ΓΙΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή