Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων Χρηστάκης Κίτσιος μιλάει "έξω από τα δόντια" στον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας με ανοικτή επιστολή

68Προς κ. Κάρολο Παπούλια ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Προς κ. Γιώργο Παπανδρέου  Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  Αθήνα

Προς κ. Αντώνη Σαμαρά Πρόεδρο του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Προς κ. Γιώργο Καρατζαφέρη Πρόεδρο του Κόμματος Λ.Α.Ο.Σ.

Προς κ. Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρο Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας

Προς κα.  Αλέκα Παπαρήγα  Γενική Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ

Προς κ. Ντόρα Μπακογιάννη  Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Προς κ.  Σταύρο Λαμπρινίδη Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος

Προς κ. Χρήστο Παπουτσή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Προς κ. Φίλιππο Πετσάλνικο  Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Προς κ. Νικόλαο Πάζιο Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα
         
Κατάχρηση εξουσίας διενεργούν δύο συγκεκριμένα ιστάμενα πρόσωπα του διπλωματικού Σώματος και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας, που όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, διατηρούν υπόγειες σχέσεις με το πολιτικό κατεστημένο  στη Βόρειο ΄Ηπειρο.

Πρόκειται για τους κυρίους Ιωάννη Ριζόπουλο, Γενικό πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο και για το στρατηγό Γιώργο Νίτσα, οι οποίοι από την περίοδο πριν της εκλογές της 8ης Μαϊου και σε συνέχεια συντονίζουν με ιδιαίτερο μένος την εκστρατεία διάσπασης του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, εκβιάζοντας ωμά τους ΄Ελληνες να μην ψηφίσουν το «Κόμμα των Ελλήνων» και τους υποψηφίους του με το πρόσχημα ότι η «Ελλάδα δε θέλει το Κόμμα αυτό αλλά το Κόμμα του Ντούλε».

Η εκστρατεία αυτή συνεχίζεται έντονη και τώρα κατά του υποψηφίου του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» στη Φοινίκη, Ζήσου Λούτση καλώντας στα γραφεία τους και απειλώντας υποστηρικτές του Λούτση να αποσυρθούν από τον αγώνα και να στηρίξουν τον υποψήφιο του Ντούλε.
Οι ενέργειες αυτές που θυμίζουν άλλες εποχές και πλήττουν σοβαρά την εικόνα της μητέρας μας πατρίδας και υπονομεύουν την προσπάθεια θετικών δυνάμεων να τηρήσουν ζωντανό και ενωμένο τον Βορειοηπειρωτκό Ελληνισμό, ο οποίος εδώ και χρόνια τώρα προσπαθεί να αποκτήσει τη δική του ανεξάρτητη ελληνική  φωνή για να μπορέσει να αντισταθεί στις μεγάλες δοκιμασίες  της εποχής που θέλουν να τον αφανίσουν.

Μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι και το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας τηρούν σιωπή ιχθύος απέναντι σε τέτοια φαινόμενα και απ’ ότι διαπιστώσαμε κάνουν και πλάτες στα άτομα αυτά, που αναλάβανε εργολαβικά να τσακίσουν κάθε ελπίδα επιβίωσης του τόπου μας.

Ρωτάμε, με τι θράσος και με ποια αρμοδιότητα αυτοί οι κύριοι απειλούν τους ΄Ελληνες που φυλάνε Θερμοπύλες στον τόπο τους ή που εργάζονται για το ψωμάκι τους στην Ελλάδα, ότι θα κόψουν τις συντάξεις των γονέων, θα αποκλείσουν τα παιδιά τους από το δικαίωμα φοίτησης στην Ελλάδα, θα κλείσουν τα σύνορα και άλλα τέτοια,  που κατά την εκλογική περίοδο έγιναν σημαία της προπαγάνδας της κλίκας Ντούλε σε κάθε σπίτι Βορειοηπειρώτη, σε κάθε ιστοσελίδα και ΜΜΕ.

Οι εκλογές απέδειξαν ότι παρά τη μεροληπτική στάση των κύκλων που στην Ελλάδα και στο Προξενείο του Αργυροκάστρου διαχειρίστηκαν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου και υποστήριξαν φανατικά το δίδυμο Ντούλε- Ράμα, μεταφέροντας δωρεάν ψηφοφόρους και αποκλείοντας απ’ αυτή τη βοήθεια το «Κόμμα των Ελλήνων», ξανά δεν επέφεραν το αναμενόμενο για το προς κατάρρευση πελατειακό κόμμα του Ντούλε.

Το «Κόμμα των Ελλήνων» - ΕΕΜΜ- ΜΕGA σε περίπου ένα χρόνο ζωής απόχτησε κύρος και σοβαρότητα, αλλά και θετικό εκλογικό αποτέλεσμα που προμηνύει ότι στην επόμενη αναμέτρηση θα είναι το πραγματικό κόμμα των Ελλήνων και θα καθοδηγήσει με σωφροσύνη και συνέπεια τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό στον  αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του.

Συκοφάντησαν και συκοφαντούν το νέο Κόμμα ως μπερισικό μόρφωμα, ως υπαίτιο της διάσπασης και ως αντίθετο με τα συμφέροντα της Ελλάδος, γιατί στα γραφεία του προξενείου ή στο Υπουργείο Εξωτερικών εισακούγεται μία και μοναδική φωνή, εκείνη του Ντούλε και των φερέφωνών του και όχι η πραγματική φωνή της πλειοψηφίας του Ελληνισμού που γνωρίζουν σε βάθος την πραγματικότητα στη Βόρειο ΄Ηπειρο και που έχουν πιο εποικοδομητικές προτάσεις για λύσεις.

Το «Κόμμα των Ελλήνων» δεν ήρθε στην πολιτική σκηνή ως φιλοδοξία μιας ομάδας, ούτε ως δημιούργημα κάποιων άλλων δυνάμεων πέρα από τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Είναι ακριβώς εξέλιξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ΚΟΜΜΑ, το οποίο δύναται να ενεργήσει νομικά και δυναμικά προς όφελος των συμφερόντων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην Αλβανία και την προστασία του όπου γης. Είναι το πρώτο στο είδος του σε όλη την ιστορία μας και στις εκλογές πέτυχε να συσπειρώσει χιλιάδες ομοεθνείς που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πραγματικά την ηγεσία, το πρόγραμμα και το καταστατικό του.

Η αριθμητική επιτυχία του ΚΕΑΔ στις τοπικές εκλογές  δεν αποδεικνύει την άνοδό του, αλλά την καθοδική πορεία του, γιατί ούτε το επίπεδο και η κατάρτιση των τοπικών αρχόντων δημιουργούν προσδοκίες για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων μας, αλλά ούτε οι ψηφοφόροι είναι όλοι δικοί του, γιατί τα ποσοστά αυτά τα δανείστηκαν από το κόμμα του Ράμα. Το «Κόμμα των Ελλήνων» κατέβηκε ανεξάρτητο και ήταν το μοναδικό ελληνικό κόμμα στο ψηφοδέλτιο και πέτυχε 30 συμβούλους και μια επαρχία, όχι μόνον χωρίς καμία βοήθεια, αλλά μέσα σε ένα κλίμα καταδίωξης από τα προαναφερόμενα άτομα.

Αυτά κάνουν τον κ. Ντούλε να χάσει την ψυχραιμία του και να εκμεταλλεύεται βάναυσα το κύρος του κλήρου μας, τις κουμπαριές στο ΠΑΣΟΚ, τους εκδικητικούς προξένους, τους περιφερόμενους βουλευτές και τους νονούς των συλλόγων στην Ελλάδα, με σκοπό να κατακρεουργήσουν από κοινού και την επαρχία Φοινίκης που την κέρδισε ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων και πρωτεργάτης του κόμματος, Ζήσος Λούτσης.

Τίποτα δεν τον νοιάζει το Ντούλε και τους υποστηρικτές του ούτε για τα Βουρκοχώρια  ούτε για τη Δρόπολη, ούτε για το Πωγώνι και τη Χειμάρρα. ΄Αλλωστε την τελευταία την πούλησε στο Σοσιαλιστικό Κόμμα. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα, την οποία κρατάει από το 1998 αντιδημοκρατικά, διαλύοντας από καιρό τώρα την ΟΜΟΝΟΙΑ και αμφισβητώντας κάθε προσπάθεια πολιτικής αναβάθμισης του Ελληνισμού.

Στο στοίχημά του ο Ντούλε, να κερδίσει τη Χειμάρρα και τη Φοινίκη απέτυχε οικτρά και η επανάληψη των εκλογών στη Φοινίκη του δίνει ακόμα μία φορά την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλα τα αθέμιτα, τους χρηματοδότες και τους αυλικούς του, όπως τους χρησιμοποίησε και κατά την τακτική εκλογική καμπάνια. Τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν ότι κι αυτή τη φορά δε θα μπορέσει να πετύχει το στόχο του, γιατί πλέον ο απλός Βορειοηπειρώτης δεν εξαπατήται από την ψεύτικη εικόνα του εθνοπατέρα.

Είναι προφανές το γεγονός ότι ο Ντούλε στις επόμενες εκλογές θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΚ της Αλβανίας και όλους αυτούς που τον υποστήριξαν θα τους εγκαταλείψει, όπως έχει εγκαταλείψει όλους τους συναγωνιστές και συνεργάτες του. Η κατάληξη αυτή είναι προδιαγεγραμμένη από καιρό, αλλά η επικείμενη αποτυχία του στη Φοινίκη θα του δώσει τη χαριστική βολή.

Επανερχόμενοι στη μεροληπτική στάση και την κατάφωρη ανάμιξη του προξένου Αργυροκάστρου, αλλά και του στρατηγού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Ελλάδος διευκρινίζουμε ότι το «Κόμμα των Ελλήνων» θα προβεί σε διαβήματα στα αντίστοιχα υπουργεία για να ανακαλεστούν οι προαναφερόμενοι επειγόντως στην τάξη.
Σε περίπτωση, που δεν εισακουστεί η φωνή μας, θα ενεργήσουμε δυναμικά με όλα τα δημοκρατικά μέσα.
                                             
                                      ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
                                   «ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου