Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Διαρρήξεις και κλοπές στα χωριά μας


Άγνωστης μέχρι στιγμής ταυτότητας διέρρήξαν με σιδηρολουστό το εστιατόριο του Θεόδωρου Παπά, σύμβουλου του Κόμματος των Ελλήνων στη Δίβρη, αδειάζοντάς του ό,τι βρήκαν και καταστρέφοντας τις συσκευές.
Είναι η δεύτερη φορά που ο σύμβουλος αυτός πλήττεται στη διάρκεια μερικών μηνών, αφού αμέσως μετά τις εκλογές της 8ης Μαϊου του κλέψαν το μοναδικό αμάξι με το οποίο εφόδιαζε το κατάστημα και μετέφερε την οικογενειά του. Το σύνολο της ζημιάς στο κατάστημα ανέρχεται στο ύψος των 6 χιλιάδων ευρώ.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κανέναν από τους δράστες.

Οι ληστείες και διαρρήξεις στα χωριά μας έλαβαν χώρο πρόσφατα σε ευρεία κλίμακα. Και αυτή τη φορά, κατά παράξενο τρόπο βλάπτονται οι άνθρωποι του MEGA. Από την αυλή του σπιτιού τους διέρρηξαν και έκλεψαν το αμάξι του Καντρί και της Μαργαρίτας Τσέπε, ενώ ληστές μπήκαν και στο σπίτι του Βασίλη Ιωαννίδη στο Αλύκου.

΄Οπως συνήθως η αστυνομία δεν προλαμβάνει τέτοιες ενέργειες, παρά τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες μας. Οι τοπικοί άρχοντες απαιτείται να οργανώσουν καλύτερα την άμυνα των χωριών με την τοπική αστυνομία και με ομάδες εθελοντών.

Πάντως το γεγονός που η πλειοψηφία των πληγέντων είναι του κόμματός μας υποψιαζόμαστε ότι πίσω απ΄αυτά κρύβονται κυκλώματα που θέλουν να τρομοκρατήσουν τα μέλη μας να εγκαταλείψουν την κοινή προσπάθεια της αναβάθμισης της πολιτικής στο χώρο μας και είναι συνέχεια της στρατηγικής που ακολουθήθηκε προεκλογικά κατά του νεοσύστατου εθνικού φορέα.


MEGA BHMA Οκτώβριος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου