Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Καταστράφηκε από πυρκαγιά ξυλουργείο ιδιοκτησίας ομοεθνών μας στη Γράψη

Το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιουλίου ισχυρή πυρκαγιά κατάστρεψε ολοσχερώς το ξυλουργείο των Χριστόφορου Τζιάμου και Γιάννη Παππά στη Γράψη. 


Σύμφωνα με τους ειδικούς που ερεύνησαν το χώρο η φωτιά ξέσπασε εξαιτίας της διακεκομμένης τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιούσε η επιχείρηση για τις εργασίες της και μέσα σε ελάχιστο εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το ξυλουργείο με αποτέλεσμα να μετατρέψει σε στάχτες ότι υπήρχε μέσα σε αυτό. 


Οι δύο επιχειρηματίες από την Άνω Επισκοπή είχαν δυστυχώς την ατυχία να ξαναζήσουν το ίδιο δράμα και το καλοκαίρι του 2006 όταν κάηκε το πρώτο ξυλουργείο που είχαν κοντά στο χωριό τους.


Η σύνταξη της εφημερίδας μας επικοινώνησε με τον έναν εκ των ιδιοκτητών, τον κ. Χριστόφορο Τζιάμο, προκειμένου να του εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας, ο οποίος με τη σειρά του μας επιβεβαίωσε ότι δεν θα το βάλει κάτω και με τον συνεταίρο του θα ξαναστήσει την επιχείρηση από την αρχή.


Μέσα από το ιστολόγιο μας θέλουμε να ευχηθούμε και πάλι καλό κουράγιο στους συμπατριώτες μας αλλά και να τους συγχαρούμε που δεν λυγίζουν από τις συμφορές που τους βρίσκουν και παραμένουν σταθεροί στα πάτρια εδάφη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου