Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Διαμαρτυρία κατοίκων της Δερβιτσάνης για τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Οι Έλληνες της μειονότητας κλείνουν τους δρόμους (11/7/2012) 

Οι συνεχείς διακοπές ρεύματος, από Σταθμό Ηλεκτροδότησης στην Αλβανία, (CEZ) στο χωριό Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης Αργυροκάστρου ανάγκασε τους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν την Εθνική οδό Αργυροκάστρου-Καβάγιας για μία περίπου ώρα.


Σύμφωνα με τους κατοίκους, προηγήθηκε μια ανακοίνωση στον σταθμό που έλεγε : «Να είσαστε συνεπείς και να πληρώνετε τις υποχρεώσεις σας»
Πολλοί κάτοικοι της περιοχής, μαζί με τους λογαριασμούς και της αποδείξεις, απευθύνθηκαν στα γραφεία της εταιρίας αλλά η απάντηση των υπαλλήλων ήταν να τους παραπέμψουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην πόλη Φίερι.


Η κατάληψη της Εθνικής Οδού Αργυρόκαστρο - Καβάγια ξεκίνησε από της 7:30 το απόγευμα έως της 8:30 με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δεκάδες αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και το αυτοκίνητο του Έλληνα προξένου στο Αργυρόκαστρο.


Στην περιοχή έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις η οποίες μετά από διαπραγματεύσεις με τους κατοίκους κατάφεραν να απελευθερώσουν τον δρόμο και να επαναφέρουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Είναι η δεύτερη φορά που οι κάτοικοι της Δερβιτσάνης κλείνουν την Εθνική Οδό για τον ίδιο ακριβώς λόγο, την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.


TOP CHANNEL


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου