Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Μαρξιστικό-αθεϊστικό παραλήρημα βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα


Μαρξιστικό-αθεϊστικό παραλήρημα βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ
Ο μεστός εθνικού και κοινωνικού περιεχομένου λόγος του αξίου διαδόχου του Εθνικού Ιεράρχου Σεβαστιανού, Μητροπολίτου Κονίτσης Ανδρέα, στην εκδήλωση στον Γράμμο, φαίνεται πως πόνεσε τους αθέους μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν χολή κατά του Αξίου Ιεράρχου.

Η λυσσαλέα επίθεση έγινε από τον... αειθαλή (μιας και είναι άνω των 65 ετών και δεν υπάρχει στο κεφάλι του ούτε μια άσπρη τρίχα!) βουλευτή Θεσσαλονίκης και συντονιστή Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε την παρέμβαση (!!!) του υπουργού Παιδείας.
Ιδού το αθεϊστικό παραλήρημα του θρασυτάτου ορφανού των Μαρξ, Στάλιν, Τσαουσέσκου, Πολ-Ποτ και λοιπών αντιχρίστων σιωνιστοκινουμένων τυράννων των λαών των:  
«Το μισαλλόδοξο κήρυγμα του μητροπολίτη Κονίτσης στις γιορτές μίσους στη Βούρμπιανη και η επίθεση ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, δείχνει ακόμη μια φορά την αναγκαιότητα διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας. Η ανάμειξη στην ενεργό πολιτική των ιερέων χειραγωγώντας τους πιστούς, δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Ο Κονίτσης όμως ξεπέρασε όλα τα όρια. Ο διχαστικός λόγος του επιτάσσει στον Υπουργό Παιδείας, για όσον καιρό ακόμη θα είναι και Θρησκευμάτων να παρέμβει στον παπά που επιζητά να είναι και ζευγάς». 

Την ελληνοπρεπή απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Μητροπολίτης στον λόγο του στον Γράμμο: «Δεν φοβόμαστε το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ». Και δεν έχει να φοβάται τίποτα ο Εθνικός Ιεράρχης, γιατί έχει μαζί του τον Θεό και τον Ελληνικό Λαό! Άλλαξαν τα πράγματα και αυτό να το καταλάβουν τα ορφανά των διαφόρων τυράννων και ν’ αφήσουν τις απειλές. Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς...    

1 σχόλιο:

 1. Mητρ. Κονίτσης: "Δεν φοβάμαι κανέναν, εγώ το στόμα μου δεν το κλείνω"!
  Μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγόρησε...

  "Δεν φοβάμαι κανέναν, εγώ το στόμα μου δεν πρόκειται να το κλείσω", ανέφερε ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας, μιλώντας σε συνεργάτες του. Απάντησε, έτσι, σε όσους τον κατηγορούν για τις πολιτικές δηλώσεις του στη Βούρμπιανη και κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του.

  Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται ότι "με λύπη παρακολουθήσαμε το μισαλλόδοξο κήρυγμα και την επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ του Μητροπολίτη Κόνιτσας στις γιορτές μίσους της Βούρμπιανης!Δεν έχουμε καμία πρόθεση να σχολιάσουμε τον διχαστικό λόγο και τις φασίζουσες αντιλήψεις του Μητροπολίτη, αλλά από τη στιγμή που πληρώνεται από το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να είναι προσεκτικός, κόσμιος, νηφάλιος και ενωτικός, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες!Ελπίζουμε ότι ο αυριανός απόλυτος διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας θα βάλει τα πράματα στη θέση τους! Ή παπάς ή ζευγάς!".

  Πάντως πιστοί της Κόνιτσας τονίζουν ότι ο Μητροπολίτης Ανδρέας, διάδοχος του αλησμόνητου Σεβαστιανού, πάντα έλεγε τη γνώμη του, έστω και αν αυτή δεν ήταν αρεστή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή