Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση του Κόμματος των Ελλήνων για την καταδίκη του Ναούμ Ντίσιου

67Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον «ΕΕΜΜ-MEGA», καταγγέλλει την απόφαση του Πρωτοδικείου Κορυτσάς που καταδίκασε τον πρόεδρο της «Ομόνοιας» Κορυτσάς κ. Ναούμ Ντίτσιο σε ένα χρόνο φυλάκιση.

Η Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον «ΕΕΜΜ-MEGA», καταγγέλλει την απόφαση του Πρωτοδικείου Κορυτσάς  που καταδίκασε  τον πρόεδρο της «Ομόνοιας» Κορυτσάς κ. Ναούμ Ντίτσιο σε ένα χρόνο φυλάκιση. Ήταν μια δίκη παρωδία που επιβεβαιώνει την εξάρτηση της Αλβανικής Δικαιοσύνης από πολιτικά και όχι μόνο κέντρα που διακατέχονται από πνεύμα έξω του κλίματος της εποχής και που δε σταματούν να καλλιεργούν τον ανθελληνισμό.   
Ήταν μια απόφαση που εκθέτει ακόμα πιο πολύ την χώρα στην Ευρώπη που μόλις χθες, στην έκθεση  της για Αλβανία, θεωρεί την δικαιοσύνη ως το μεγαλύτερο αγκάθι στην Ευρωπαϊκή της πορεία.
Η Κορυτσά αποτελεί παράδειγμα  συμβίωσης των εθνικών και θρησκευτικών κοινοτήτων της και δεν μπορεί να δυναμιτίζεται με τέτοιου είδους αποφάσεις.
Καλούμε τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες  αυτής της χώρας να αντισταθούμε στο κύμα ρατσισμού που καλλιεργούν διάφορα εθνικιστικά κέντρα στην Αλβανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου