Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Το κόμμα των Ελλήνων εύχεται επιτυχίες στους Βορειοηπειρώτες υποψήφιους στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου


189 Το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προεκλογική  εκστρατεία στην Ελλάδα και εύχεται η λαϊκή βούληση των ομογενών της Μητρόπολής μας να αναδείξει Κυβέρνηση ισχυρή που να μπορέσει να επαναφέρει την αισιοδοξία και τη γαλήνη στο έθνος που πρόσφατα δοκιμάζεται σκληρά.

Οι Βορειοηπειρώτες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και εκείνοι που μένουν στα πατρώα εδάφη συμπορεύονται με τις ανησυχίες της πατρίδας τους και διατίθενται να συμβάλλουν στην ανάκαμψη συμμετέχοντας ενεργά στην πολιτική. Αρκετά αξιόλογα παιδιά εντάχτηκαν στα ελληνικά κόμματα, αρκετά από τα οποία διεκδικούν έδρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ευχόμαστε στους συμπατριώτες μας  καλή επιτυχία στον εκλογικό τους αγώνα ώστε να γίνουν πιο γνωστά και να βρουν θετική λύση τα χρόνια θέματα του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.
Το Κόμμα των Ελλήνων χαιρετίζει κάθε υποψηφιότητα όλου του πολιτικού φάσματος γιατί όλα τα παιδιά που πολιτεύονται δεν είναι παρά αφοσιωμένοι αγωνιστές για τα δίκαια του Ελληνισμού και πρώτα από όλα για την επιβίωση στα πατρώα εδάφη κόντρα στη μέχρι τώρα προχειρότητα που επέδειξαν οι εκάστοτε ηγεσίες του Ελληνισμού στη Βόρειo ΄Ηπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου