Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αλέξανδρος Αναγνώστης: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

 Με τον συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Βασίλη Κικίλια


Αγαπητοί/τές συμπατριώτες/τισσες,

Τώρα, μέσα από την Νέα Περιφερειακή Δομή, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να επαναοριοθετήσουμε τις βάσεις για την ένταξη των Βορειοηπειρωτών στην τοπική κοινωνία, θέτοντας νέους όρους σχεδιασμού, με πρόσωπα δοκιμασμένα, με πρόσωπα που έχουν όραμα και προσανατολισμό.
Φέτος, περισσότερο από ποτέ, πρέπει από κοινού να δείξουμε εγρήγορση απέναντι στη συγκυρία αναδόμησης των όρων και προϋποθέσεων της δικής μας ζωής και των παιδιών μας, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και διορθώνοντας τα κακώς κείμενα που δυσκολεύουν την ζωή μας. 
Η νέα δομή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ πρέπει να βασιστεί στην αναδιάρθρωση τις τοπικής αυτοδιοίκησης με νέα πρόσωπα με εμπειρία και γνώση, ικανά να αναλάβουν πρωτοβουλίες που απαιτεί η νέα εποχή.
Μέσα από την συνεργασία αυτή καλούμαστε όλοι μαζί, να στοχεύσουμε σε δομικές αλλαγές που εγγυώνται αξιόπιστες λύσεις και με πολιτικές αποφάσεις που πάνω απ’ όλα σέβονται την ιστορία μας και τους συμπατριώτες μας.
Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Αναγνώστης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

Σύντομο βιογραφικό: 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του ΘΩΜΑ 

Γεννήθηκα το 1976 στα Καλύβια – Αγ.Σαράντα Β.Ηπείρου. 
Το 1995 εισήχθα στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από όπου και αποφοίτησα το 2000 Εργάζομαι από το 1995 παράλληλα με τις σπουδές μου.
Η εμπειρία μου στο χώρο των μηχανικών άρχισε από τα τελευταία κιόλας χρόνια των σπουδών μου όπου και ξεκίνησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία. 
Από το 2000 όμως έως σήμερα δραστηριοποιούμαι στον Ιδιωτικό Τομέα ως ελεύθερος. 
Σήμερα φοιτώ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στην Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές .
Από το 2005 παντρεμένος με την Καλύβα Μαρία από την Άρτα επίσης Πτυχιούχο Μηχανικό και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά.
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κατεβαίνω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τον συνδιασμό ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ στους Δήμους: Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Ίλιον, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι.

πηγή: Βορειοηπειρωτικός Παλμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου