Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Θερμή υποδοχή του MEGA στο Βρυώνι


Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 το απόγευμα, οι κάτοικοι του Βρυωνιού της επαρχίας Φοινίκης υποδέχτηκαν θερμά τον πρόεδρο του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ-MEGA, κύριο Χρήστο Κίτσιο, ο οποίος, συνοδευόμενος από τον έπαρχο Φοινίκης κύριο Ζήσο Λούτση, επισκέφθηκε το χωριό αυτό για να παρουσιάσει το πρόγραμμα, το καταστατικό και να δώσει εξηγήσεις σε αρκετά καυτά προβλήματα που απασχολούν τους ΄Ελληνες Βορειοηπειρώτες καθώς και τη νέα στρατηγική επίλυσής τους από το νέο κόμμα.


Όπως πάντα, οι Ελληνόψυχοι Βρυωνίτες εξέφρασαν την απόλυτη υποστήριξη τους στο νέο κόμμα και στη συνέχεια προέβησαν στη συγκρότηση της οργάνωσης και την εκλογή του προσωρινού συμβουλίου. 


Με πλήρη συναίνεση εκλέχτηκε πρόεδρος της οργάνωσης ο αξιόλογος συνταξιούχος εκπαιδευτικός κύριος Χρήστος Γκούντης, αντιπρόεδρος ο κύριος Θανάσης Μητσιάκης και γραμματέας ο κύριος Κυριάκος Λούτσης. 
Μέλη του συμβουλίου εκλέχτηκαν και οι κύριοι Γιάννης Γιάννης, Θωμάς Γκιώνης, Λεωνίδας Χαρίτος, Βασίλης Κωτσίνης, Θωμάς Γκιώνης, Οδυσσέας Τότος και Μιχάλης Τότος.


Ο πρόεδρος του MEGA κύριος Κίτσιος στην ομιλία του τόνισε ότι οι ομάδες αυτές που εκλέγονται αναλαμβάνουν σοβαρό ρόλο στην αναδιοργάνωση της βάσης και την καταγραφή των μελών του κόμματος των Ελλήνων για τους ΄Ελληνες, προεργασία που θα μας οδηγήσει μετά από το οργανωτικό συνέδριο του κόμματος σε γενικές δημοκρατικές εκλογές σε όλη την Εθνική Ελληνική Μειονότητα και σε σίγουρη επιτυχία του κόμματος στις δημοτικές εκλογές του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου