Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Eκλογές των προσωρινών συμβουλίων και προεδρείων του MEGA σε Καραχάτζι και Βρωμερό

Στο Καραχάτζι και στο Βρωμερό της Επαρχίας Φοινίκης η συγκρότηση των οργανώσεων του κόμματος είχε ξεκινήσει από τότε που η ομάδα πρωτοβουλίας αποφάσισε για την ίδρυση του MEGA, γι΄αυτό οι πρόσφατες επαφές του προέδρου, κύριου Χρήστου Κίτσιου με τα μέλη αυτών των δύο χωριών ήταν πολύ οικείες. Με το πνεύμα αυτό διεξήχθηκαν και οι συζητήσεις και οι εκλογές των προσωρινών συμβουλίων και προεδρείων.

Στο Καραχάτζι εκλέχτηκαν: πρόεδρος ο κύριος Γρηγόρης Ζαφείρης, αντιπρόεδρος ο κύριος Χρήστος Παπάς και γραμματέας ο κύριος Βασίλης Ζαφείρης, ενώ στο Βρωμερό: πρόεδρος ο κύριος Νικόλας Κόκας, αντιπρόεδρος ο κύριος Χαράλαμπος Θύμιος ενώ γραμματέας η κυρία Λαμπρινή Θύμιου.
«΄Εχει μεγάλη σημασία για όλους μας να είμαστε ενωμένοι, φιλικοί και συνεργάσιμοι στον αγώνα που ξεκινήσαμε, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε και καλύτερο έργο», είπε στην ομιλία του στο Καραχάτζι ο κύριος Κίτσιος.

Στα πολλά και σοφά ερωτήματα ηλικιωμένων και νεαρών που παραυρέθηκαν στις συσκέψεις δόθηκαν απλές και κατανοητές απαντήσεις από τον πρόεδρο του κόμματος, από τον έπαρχο Φοινίκης κο Ζήσο Λούτση και το συντονιστή της περιοχής κο Γρηγόρη Ζαφείρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου