Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Βαγγέλης Ντούλες 12 χρόνια μετά: Τελικά πούλησα την ψυχή μου στον διάβολο!


Απόσπασμα από την προεκλογική ομιλία του προέδρου της Ομόνοιας και υποψηφίου Βουλευτή του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε στις 21 Ιουνίου 2001 στην Δερβιτσάνη Αργυροκάστρου. 
«Αν εμείς από την Ομόνοια και το ΚΕΑΔ πάμε με το Δημοκρατικό Κόμμα ή το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θα μας διορίσουνε τελώνες και διευθυντάδες, αλλά θα μας πάρουν την ψυχή και την ελληνική ψυχή δεν είμαστε διατεθειμένοι να την ανταλλάξουμε ούτε με χρήματα, ούτε με θέσεις, ούτε με υποσχέσεις...
Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι και σε κάθε σταυροδρόμι έχει πινακίδες. Από τη μια πλευρά λέει "Ομόνοια - Ελληνισμός" και από την άλλη πλευρά λέει "άλλα κόμματα - ενδοτισμός - ραγιαδισμός - γενιτσαρισμός". Εμείς είμαστε γεννημένοι για να είμαστε Έλληνες και επιλέγουμε τον δρόμο "Ομόνοια - Ελληνισμός - Νίκη"! » 

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο Ντούλες στην συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση ηττήθηκε για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 1997) από τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Βαγγέλη Τάβο στην ζώνη της Δρόπολης - Πωγωνίου - Λιτζουριάς κλπ.

Παρ' όλα αυτά κατάφερε να μπει στο κοινοβούλιο χάρη στις ψήφους που χάρισε το Σοσιαλιστικό Κόμμα στο ΚΕΑΔ από το Ντούσκου με τον ίδιο να είναι σε εκλόγιμη θέση στη λίστα του κόμματος που θα αναλάμβανε την προεδρεία του μετά από δύο χρόνια.

Η πορεία του στα επόμενα χρόνια έδειξε ότι κράτησε την υπόσχεση του: 
Δεν έγινε ραγιάς αλλά κοτζάμπασης!

Αυτό θα πει να είσαι βράχος στις θέσεις σου!!! 



από το προφίλ του facebook Jorgos Koninis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου