Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Στο φυλάκιο Δρυμάδων το Πάσχα ο Κάρολος Παπούλιας στα σύνορα που χωρίζουν το Πωγώνι στα δύο


• Στο ακριτικό φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου θα βρεθεί την Κυριακή του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, για να εορτάσει μαζί με τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς που υπηρετούν εκεί. Ήδη είναι εντατικές οι προετοιμασίες από το 583 ΤΠ Κόνιτσας, για να υποδεχθεί τον ανώτατο Πολιτειακό άρχοντα της χώρας, όπως μας ενημερώνει ο Πρωινός Λόγος.

Εκεί πιστεύουμε ότι η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα δει και την κατάσταση του "μεθοριακού σταθμού" και της συνοριακής διάβασης για το "άλλο" Πωγώνι. Όχι ότι περιμένουμε να συγκινηθεί ως Πωγωνήσιος για τους άλλους Πωγωνήσιους που είχαν την ατυχία εδώ και τέσσερις γενιές να μείνουν εκτός ελληνικού κράτους, αλλά λέμε...


Παράλληλα, όπως διαβάσαμε στην Ναυτεμπορική, η διάθεση πίστωσης ενός εκατομμυρίου ευρώ εγκρίθηκε, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Σταύρου Καλογιάννη, για την εκτέλεση του έργου της αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων σε τμήματα από το Αντίρριο μέχρι  τα όρια  των νομών Αιττωλοακαρνανίας – Άρτας (Συκούλα) και από την Αμφιλοχία μέχρι το Άκτιο.                             

Με την εκτέλεση του έργου προβλέπεται να αποκατασταθεί ο τάπητας κυκλοφορίας, με μια πρόσθετη ασφαλτική στρώση σύμφωνα με την μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας. Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί από τους πόρους του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ Α.Ε.) και θα εκταμιευθεί άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου