Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συγκρότηση παραρτήματος ΕΕΜΜ - ΜΕGA στο Μεσοπόταμο με πρωταγωνιστές τους νέους

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 στο κέντρο του χωριού Μεσοποτάμου διεξήχθη συγκέντρωση για τη συγκρότηση της οργάνωσης του Κόμματος "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον"  στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος κύριος Χρηστάκης Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος κύριος Ρολάνδος Βασίλης, το μέλος του προεδρείου από την περιοχή Σταύρος Τσέκος, δημογέροντας του χωριού Κώστας Ρουμπάτης και ο εκπρόσωπος τύπου κύριος Ζήσος Λούτσης. 
Συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού και κυρίως δέσποζε η ομάδα νέων που χρόνια τώρα επιβιώνει με τη δική τους εργασία στο χωριό.  

Η ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη αναφορά που έκανε ο πρόεδρος κύριος Κίτσιος στους στόχους και το πρόγραμμα του κόμματος των Ελλήνων προκάλεσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων οι οποίοι εξέφρασαν αμέσως τη συμπαράστασή τους και αυτό αποδείχτηκε στην επιλογή των μελών του προεδρείου που εκλέχτηκε ομόφωνα. 
Πρόεδρος της οργάνωσης του κόμματος εκλέχτηκε ο κύριος Νίκος Θανάσης, αντιπρόεδρος ο Αχιλλέας Ρουμπάτης, γραμματέας ο Ζήσος Μποζώρης και μέλη οι κύριοι Χρηστάκης Θανάσης, Πέτρος Σκεύης, Αχιλλέας Σκεύης, Λεωνίδας Θανάσης, Τάκης Θανάσης και Ανδρέας Σκεύης.

Η συγκρότηση της οργάνωσης στο Μεσοπόταμο απέδειξε ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι στον τόπο μας που έχουν άποψη και  δύναμη να ανατρέψουν το κατεστημένο της πολιτικής και να δώσουν μία άλλη διάσταση στον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου