Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η απάντηση του κ. Δημοσθένη Ζιούλη στα εναντίον του ανώνυμα συκοφαντικά δημοσιεύματα


Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ....

Με μεγάλη έκπληξη διαβάζω σε ανώνυμα μπλογκς τα όσα γράφονται εναντίον μου και αναγκάζομαι για πρώτη φορά να απαντήσω σε ανώνυμους και σε όλους αυτούς που περιφέρονται σαν οι ύαινες γυρεύοντας το θήραμα τους, ότι με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας εξυπηρετούν ανθελληνικές θέσεις.

Ιδού η πραγματικότητα.
Και βέβαια ήμουν στο ΚΑΡΑΒΕΛ για μένα, για σας και για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
Πήρα το λόγο ονομαστικά απευθυνόμενος αποκλειστικά στον ηγέτη του ΚΕΑΔ σεβαστό κ. Ευάγγελο Ντούλε για να του υπενθυμίσω τους προβληματισμούς μου και όλοι οι παρευρισκόμενοι να ακούσουν την ερώτηση μου για τα προβλήματα του χώρου μας: Εποικισμός, αρπαγή περιουσιών, απειλές, διωγμοί, για ποια απογραφή να μιλάμε κλπ.

Όσο για την κα Βούλτεψη απογοητεύθηκε με αρκετούς από εσάς που στο άκουσμα του ονόματος του ΓΑΠ ανταποκριθήκατε με έντονα χειροκροτήματα, γιατί πραγματικά νοιάστηκε, νοιάζεται και θα νοιαστεί για τα δίκαια μας, εσείς την απογοητεύσατε. 

Είμαι περήφανος για τους γονείς μου γιατί με μεγάλωσαν με στρατιωτική πειθαρχία δλδ να σέβομαι το συνάνθρωπο και να αγαπώ και να τιμώ το κάθε τι που μας πρεσβεύει.            
Άρα εσείς που κρύβεστε στην ανωνυμία για τι πράγμα να είστε περήφανοι; μήπως για τους παππούδες σας, για τους γονείς σας η για τον εαυτό σας; σας ξέρω καλά όλους εσάς...
Ήμουν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, μάλιστα ακόμη και στα πηγαδάκια με τους κύριους Ντούλε, Μπολάνο, Καραμέλιο κλπ.

Η Ομόνοια είναι και θα είναι το ''πιστεύω'' μας γιατί είμαι από τους πρώτους αγωνιστές της στο Δέλβινο από το 1991, 17 χρονών παιδάκι και έτσι συνεχίζω να αγωνίζομαι φανερά και ασυμβίβαστα. 

Εσείς τι; ποιοι είστε; μήπως παιδιά μικτών γάμων; για κάθε απορία σχετικά με εμένα παρακαλώ βγείτε από την ανωνυμία και ελάτε να μιλήσουμε...


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΖΙΟΥΛΗΣ εκ ΔΕΛΒΙΝΟΥ

4 σχόλια:

  1. Ρε Ζιουλη γιατί γίνεσαι κακός? Γιατί γενικεύεις?
    Επειδή είναι παιδιά μικτών γάμων τους κάνει λιγότερο πατριώτες από σένα? Δεν είναι όλοι το ίδιο. Μην γενικεύεις γιατί αδικείς πολύ κόσμο και δεν είναι ωραίο.
    Να σου δώσω και γω ένα παράδειγμα γενίκευσης και πες μου αν συμφωνείς.

    Ξέρω ότι στρατιωτικός επί Χότζα δεν γινόταν οποίος και όποιος. Πρέπει να ευχές δηλώσει πιστή στο κόμμα. Από τα χειρότερα τομάρια και μέγιστοι ρουφιάνοι ήταν.
    Αυτά ισχύουν και για τον πατέρα σου??
    Πως την βλέπεις αυτή την γενίκευση?

    Συμβουλή, χαλάρωσε λίγο με το υφακι, δεν έγινες ακόμα πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλό θα είναι κάποιοι να μην γράφουν όταν δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να θέσουν γιατί αυτογελοιοποιούνται. Αν βέβαια έχουν αυτό το βίτσιο τότε είναι πρόβλημα δικό τους. Είχαμε ξαναγράψει ότι είναι πολύ κακός ο συνδυασμός του προκατειλημμένου και του άσχετου.
    Στη συγκεκριμένη λοιπόν περίπτωση όταν ο κ. Ζιούλης γράφει ότι μεγάλωσε με στρατιωτική πειθαρχία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός. Εξάλλου το εξηγεί ο άνθρωπος, εννοεί τις σωστές αρχές "να σέβομαι το συνάνθρωπο και να αγαπώ και να τιμώ το κάθε τι που μας πρεσβεύει".
    Για την ιστορία και εντελώς πληροφοριακά ο πατέρας του κ. Δημοσθένη Ζιούλη ήταν δάσκαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητάω συγνώμη γιατί κατάλαβα λάθος περί στρατιωτικού. Και σας ευχαριστώ κύριε διαχειριστή που είστε ευαίσθητος και με διορθώνεται.
    Θα ήθελα να δείχνατε την ίδια ευαισθησία όταν ο κύριος Ζιούλης δήλωνε τα περί παιδιών μεικτών γάμων αφήνοντας πολλά να αιωρούνται στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε platonas δεν καταλαβαίνουμε γιατί παρεξηγηθήκατε. Αυτός που έγραψε για τον κ. Ζιούλη το έκανε ανώνυμα. Κι από τη στιγμή που κάποιος δέχεται ανώνυμη επίθεση έχει κάθε δικαίωμα να αφήσει να αιωρούνται στον αέρα όσα γουστάρει. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουμε το ποιος έχει δικαίωμα να παραπονιέται και ποιος όχι. H συγγνώμη πάντως σας τιμά έστω και ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή