Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη της ηγεσίας του MEGA στο εθνογραφικό Μουσείο

O πρόεδρος του κόμματος ΜΕGΑ-EEM Χριστάκης Κίτσιος με τους συνεργάτες του, επισκέφτηκε το Εθνογραφικό Μουσείο και την έδρα των συνταξιούχων δασκάλων νομών Αγίων Σαράντα και Δέλβινου που έχουν έδρα στο χωριό Ντερμίσι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των συνταξιούχων δασκάλων Γιώργος Ζαφειράτης αφού καλωσόρισε τον κύριο Κίτσιο και του ευχήθηκε καλές επιτυχίες για το κόμμα των Ελλήνων, έκανε μια ενημέρωση για την προσπάθεια των  συνταξιούχων δασκάλων, για την ανέγερση της έδρας του συλλόγου, και την συμβολή του συλλόγου για την παιδεία στο χώρο μας. «θέλομε την στήριξη σας, τόνισε ο κ. Ζαφειράτης, γιατί ο αγώνας μας είναι αγώνας για τον πολιτισμό μας, το ότι το πολύτιμο έχομε να δείξομε στους άλλους και να αφήσομε στις γενιές που έρχονται».

Ο κύριος Κίτσιος έκφρασε τα συγχαρητήρια του με τα καλύτερα λόγια για την καλή δουλειά που έχει γίνει στην έδρα του συλλόγου και το εθνογραφικό μουσείο από τους συνταξιούχους δάσκαλους και ως πρόεδρος του ελληνικού κόμματος και γιος  εκπαιδευτικών, δεσμεύτηκε να είναι πάντα δίπλα στους στυλοβάτες του ελληνισμού  συμβάλλοντας έμπρακτα για το μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα της παιδείας και του πολιτισμού στον τόπο μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου