Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Ρούσβελτ: « Ο πόλεμος της Ελλάδος είναι σύμβολο και συνέχεια της αιώνιας παράδοσης της ενδόξου Ελληνικής Ιστορίας και υποχρέωση της ανθρωπότητας είναι η αποκατάσταση της Ελλάδας!»

του Νίκου Αηδόνη – Αμερική


Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στον οποίο η Ελλάδα της Δόξας και του Αίματος προσφέρει σημαντική συμβολή στον συμμαχικό αγώνα εναντίον του Άξονα.

  Ο Πρόεδρος  των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούσβελτ,  αναγνωρίζοντας αυτή την τεράστια συμβολή, σε έναν  ύμνο υπέρ της Ελλάδας τόνισε  και τα εξής:
« Ο πόλεμος της Ελλάδος είναι ιστορικό γεγονός, που για όλα τα ελεύθερα Έθνη έχει τεράστια σημασία. Ο πόλεμος της Ελλάδος είναι σύμβολο και συνέχεια της αιώνιας παράδοσης της ενδόξου ελληνικής ιστορίας. Η 28η Οκτωβρίου θα γιορτάζεται απ’ όλους γενικά σαν ημέρα της ελευθερίας και του θριάμβου της ιδέας αυτής. Η πρώτη υποχρέωση της ανθρωπότητας είναι η αποκατάσταση της ελεύθερης, ισχυρής και δοξασμένης Ελλάδας».
  Αυτά, λοιπόν, κατέθεσε ενώπιον της Ιστορίας  ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ,  για το χρέος της ανθρωπότητας  έναντι των θυσιών της Ελλάδας!

  Τώρα, πόσο  απέχουν από την πραγματικότητα τα λόγια εκείνα από τη σημερινή συμπεριφορά των ΗΠΑ στα δίκαια αιτήματα της Ελλάδος; Τώρα Σκοπιανοί, Τούρκοι, «Μακεδόνες» κλπ-κλπ και κάθε καρυδιάς καρύδι τελούν υπό την υψηλή προστασία των ΗΠΑ. Δικαιώνουν τους πάντες πλην της Ελλάδος! Σε αυτό το άθλιο ιστορικό φαινόμενο συμβάλλουν βέβαια και οι «Έλληνες» κυβερνήτες, οι οποίοι στο όνομα του δήθεν προοδευτισμού και αντιρατσισμού συμπεριφέρονται ως γνήσιοι γραικύλοι, όπως και τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης. Ανάμεσα σε αυτού του είδους συμπεριφορές τους, τρανή απόδειξη η επιχειρούμενη κατάργηση των εορτασμών των εθνικών μας επετείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου