Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Συγκροτήθηκε το ΜΕGΑ και στο Αλίκο


Στις 14 Οκτωβρίου 2010, ημέρα Πέμπτη, ιδρύθηκε στο χωριό Αλίκο η Τοπική Οργάνωση του κόμματος Ε.Ε.Μ.Μ. – ΜΕGΑ. 

Με την παρουσία των 32 μελών της οργάνωσης η σύσκεψη διάρκεσε περίπου τρεις ώρες, με έντονο διάλογο και πολλές ερωτήσεις. 
Οι απεσταλμένοι της επιτροπής για την οργάνωση του κόμματος, κύριοι Χρίστος Τσιάβος και Λεωνίδας Χρήστος ενημέρωσαν τους παρεβρισκόμενους τι σημαίνει το ελληνικό Κόμμα ΜΕGΑ, και ποια είναι η μαύρη προπαγάνδα που έχει ξεσπάσει εναντίον του από συγκεκριμένα κέντρα.

Εκτενή ενημέρωση για το καταστατικό, το πρόγραμμα και την λειτουργία του Κόμματος έκανε στους Αλικιώτες ο Πρόεδρος του κ. Χριστάκης Κίτσιος. 

«Το Αλίκο - τόνισε ο κύριος Κίτσιος - έχει μια ιστορία λαμπρή στον αγώνα κατά της δικτατορίας και υπέρ του Ελληνισμού. Υποκλινόμαστε με σεβασμό μπροστά σας. Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι εμείς που ιδρύσαμε το Ελληνικό Κόμμα "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" είμαστε νέοι άνθρωποι που αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Θέλουμε να εδραιώσουμε την δημοκρατία στον τόπο μας, να σταματήσει η φυγή. Να αποχτήσουμε τα δικαιώματα ως εθνική μειονότητα έτσι όπως είναι καθιερωμένα στο διεθνές δίκαιο. 
Το κόμμα ΜΕGΑ είναι το κόμμα τον Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, που στοχεύει την ενότητα, την ανάπτυξη, την ασφάλεια στον τόπο μας. Εκείνοι που κατηγορούν ότι είμαστε κόμμα του Μπερίσια, οι ίδιοι έχουν μάθει να ανήκουν και να εξυπηρετούν τους  άλλους. Εμείς είμαστε η ανησυχία σας, και θέλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας. 
Σας κάνω έκκληση, να στηρίξετε το ΜΕGΑ, γιατί είναι το Ελληνικό Κόμμα, γιατί είναι το κόμμα σας, το κόμμα όλων μας που όλα τα χρόνια το χρειαζόμασταν».

Όλοι όσοι βρισκόταν στην αίθουσα εκφράστηκαν με αποφασιστικότητα ότι θα στηρίξουν το ΜΕGΑ και θα αγωνιστούν για την πραγματοποίηση των στόχων του.

Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης εκλέχτηκε  ο Λευτέρης Παπάς.
Μέλη του προεδρείου εκλέχτηκαν οι κύριοι: Βασίλης Τσιάβος, Αχιλλέας  Παπάς, Γιώργος Ιωαννίδης, και Ηλίας Κόκαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου