Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αίματος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010, στο γραφείο της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» Πειραιώς 8, 2ος όροφος, και σε συνεργασία με το κέντρο αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς", πραγματοποιήθηκε η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία  για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο όνομα της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» .

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά από βορειοηπειρωτικό σωματείο, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Από της 9.00 π.μ., άτομα διαφόρων ηλικιών παρευρέθησαν στο γραφείο της Νεολαίας με σκοπό να ενισχύσουν την εν λόγω προσπάθεια.

Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές της «Νε.Β» που έδωσαν για ακόμα μία φορά δυναμικό παρόν αλλά και όλα εκείνα τα μέλη που συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και αν δεν μπόρεσαν οι ίδιοι να δώσουν αίμα. Σας ευχαριστούμε όλους, μέσα από την καρδιά μας, που ανταποκριθήκατε στη σημερινή πρόσκληση, η οποία αποτελεί την απαρχή μίας λαμπρής συνέχειας εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. Η συμβολή όλων σας υπήρξε καθοριστικός και απαραίτητος παράγοντας της ενδυνάμωσης της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης που τόσο απεγνωσμένα αποζητά η κοινωνία μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία μορφή εθελοντισμού και πρέπει όλοι να κατανοήσουμε τη ζωτικότητα της υπάρξεώς της. Αποτελεί ενωτικό βήμα ζωής, χρήσιμο και πολύτιμο για την ύπαρξή μας.

Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αγοράζεται…. Μόνο προσφέρεται!

Η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» είναι πλέον γεγονός χάρη σε όλους εσάς. Από αύριο λοιπόν, όποιος επιθυμεί να γίνει αιμοδότης ανά την Ελλάδα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας αρκεί να ενημερώνει πως πρόκειται για συνεισφορά στην Τράπεζα Αίματος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» στο Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".
Επίσης οποιοσδήποτε χρειαστεί αίμα μπορεί  να απευθυνθεί στα τηλ.: 697 7189998 - 697 6715959 - 210 5227178.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου