Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το ΜΕGΑ στην Άνω Λεσινίτσα

Κλιμάκιο της οργανωτικής επιτροπής του κόμματος Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον για την επαρχία Δίβρης, αποτελούμενο από τους κύριους Κάλλη, Μπερέτη και Τσιάκουλη, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην γραφική, ορεινή Άνω Λεσινίτσα.

Στη συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού έγινε εκτενής ενημέρωση για την αναγκαιότητα της ίδρυσης του ΜΕGΑ, ο ρόλος του για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα σήμερα, ποια θα είναι η σχέση του με την οργάνωση της Ομόνοιας, τι θα γίνει για έργα υποδομής που έχει ανάγκη το χωριό και άλλα.

Ιδιαίτερη ήταν η ανησυχία των κατοίκων για προβλήματα που προκύψανε τελευταία με την σύνταξη του ΟΓΑ, τις συνεχείς κλοπές που γίνονται στα χωριά της περιοχής και η λεηλασία που γίνεται με τον φυσικό πλούτο όπως τα δάση και τα λιβάδια από διάφορους κερδοσκόπους.

Στο τέλος της συνάντησης συγκροτήθηκε η Τοπική Οργάνωση του Κόμματος.
Στο προεδρείο εξελέγησαν οι κύριοι: Νίκος Καλατζής – πρόεδρος, Αλέξης Παρτάλης - αντιπρόεδρος, Άλκης Βραγκαλάς – γραμματέας και μέλη του προεδρείου οι κύριοι Αχιλλέας Βαγγέλης, Άλκης Μπάμπουλης και  Σταύρος Ζιώγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου