Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

TO OΡΑΜΑ και ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός



του Αριστείδη Μπάσιου, Δερβιτσάνη


Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στον τόπο μας.
Η ανεξάρτητη οικουμενική εφημερίδα "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" ανταποκρίνεται επάξια στις υποχρεώσεις της και στην ενημέρωση των αναγνωστών.
Πάει μπροστά και δεν έχει καμία ανάγκη να παρθεί με παραταξιακά, ούτε να απαντά σε λασπολόγους, δεν ασχολείται με κουτσομπολιό, γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει το επίπεδο της, ούτε είναι αυτός ο στόχος της.
Ένας είναι ο στόχος της και το όραμα της, ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός και ο αγώνας για τα δίκαια του. Κάθε τι που στηρίζει αυτό το όραμα, μας βρίσκει συνεργάτες του.

Όσον αφορά εμάς τους εθελοντικά και μόνο απασχολούμενους σ' αυτή την εφημερίδα, θα συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας, σε όποιο βαθμό μπορούμε, πάντα ξεκινώντας από ύψιστα εθνικά και μόνο ιδεώδη, μη λογαριάζοντας κανένα κόστος.
Εδώ δεν υπάρχουν συμφέροντα, ούτε αφεντικά. Όλοι είμαστε εθελοντές και το αφεντικό μας είναι ο στόχος μας. Και το ανώτερο συμβούλιο της, που βρίσκεται σκορπισμένο στον κόσμο απαρτίζεται από μεγάλες προσωπικότητες που έχουν τάξει εαυτούς να αγωνιστούν για τον Ελληνισμό και τη γεννέτειρα τους.

Αυξάνονται συνεχώς οι συνδρομητές στην εφημερίδα, η οποία πηγαίνει παντού στον κόσμο.
Τονίζουμε πως χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν και στήριξαν αυτό το έντυπο, στο εξωτερικό και εδώ στον τόπο μας.
Συγχαρητήρια στους πολλούς συνδρομητές στην Αμερική και Γερμανία, στο Κλεισάρι και στο Αλύκο, που όλο το χωριό και στο ένα και στο άλλο, είναι συνδρομητές στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου