Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ανάδειξη προεδρείου στο Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ"

Tην Τρίτη 15 Μαρτίου συνήλθε για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ" που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα δύο μέρες πριν (13-3-2011).

Σκοπός της πρώτης συνεδρίασης δεν μπορούσε να ήταν άλλος από την ανάδειξη του προεδρείου του σωματείου, με τον πρώτο σε σταυρούς από τις εκλογές Οδυσσέα Μπόρο από την Τρέμουλη Αγίων Σαράντα, να εκλεγεται πρόεδρος.

Παράλληλα, Α' Αντιπρόεδρος του "ΠΥΡΡΟΥ" εξελέγη ο Κώστας Κύρος,
Β΄ Αντιπρόεδρος ο Αλέκος Λιάγκος,
Γενικός Γραμματέας ο Τιμολέων Ρώσσης,
Ταμίας ο Δημήτρης Βαρέσης και
Γενικός Σύμβουλος (αναπληρωτής δηλαδή όποιου κατόχου από τα προαναφερόμενα αξιώματα είναι απών) η Βιολέτα Ζήση.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι και οι:

Χρήστος Αγόρας
Ελένη Αναγνώστη
Χρήστος Αργύρης
Γιάννης Καλέσης
Οδυσσέας Μαστακούλης
Γιάννης Νταγιάκας
Κυριάκος Ντρέκος
Γιάννης Πέτρου
Αλέξης Σταύρου


Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης οι επόμενες κινήσεις, με άμεσο στόχο την εύρεση χώρου όπου θα στεγαστούν μόνιμα τα γραφεία του συλλόγου.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια που γίνεται από τον "ΠΥΡΡΟ" για τη συσπείρωση των Βορειοηπειρωτών της Θεσσαλίας.

2 σχόλια:

  1. ta 8erma mou sigxaritiria se olous sas.!!!
    na exete ipopsin sas ta osa iposxe8ikate an k eimai sigouros pos 8a kanete ta panta sto na petyxete.. odisea k xristo stin parea sas exete mia poly kalh kopela,tin bioleta eimastan sima8ites..sigxaritiria polu kali epilogi k para poly kali patrida..

    me patriotikous xertismous o kalos sas filos
    telpiero anagnostis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτερη σ ευχαριστουμε θερμα προς το προσωπο μας την εκφραζομενη εκτιμηση σου και να εισαι συγουρος οτι ειμαστε διατεθημενοι να πραξουμε το καθηκον οπως μας το υπαγορευει η εθνικη μας συνειδηση και το ιστορικο προς την πατριδα χρεος μας.Χρηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή