Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα, νικητής και στις πιο μεγάλες φουρτούνες

- του Βορειοηπειρώτη Νίκου Αηδόνη, Αμερική -

Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα και η ευρωπαϊκή παιδεία, που πάνω του είναι χτισμένη, είναι αυτό που τρόμαξαν και τρομάζουν οι σκοτεινοί Ισραηλιτο-Σιωνιστές .

Το ελληνικό πνεύμα, λοιπόν, είναι το υπερόπλο που μπορεί να φωτίσει την ατραπό της ανθρωπότητας !

Τα φωτισμένα από το φεγγοβόλο ελληνικό πνεύμα μυαλά φοβούνται οι Σιωνιστές. Και σήμερα το πνεύμα αυτό ξύπνησε. Σαρώνει την Ευρώπη και δίνει όραμα και σκοπό στους ανθρώπους. Με το πνεύμα αυτό ο Έλληνας έχει πετάξει τον ραγιαδισμό που του έχουν φορτώσει αιώνες. Και το πνεύμα αυτό καλλιεργείται με την παιδεία. Βεβαίως υπάρχουν κέντρα που δεν επιθυμούν αυτή την παιδεία, διότι τρέμουν στην ιδέα ότι η γνώση θα διασχίσει τα σκοτάδια του μυαλού, θα αναπτύξει την κρίση των Ελλήνων, όπως επίσης και στους άλλους λαούς.

Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα που το έχουν υιοθετήσει οι λαοί της Ευρώπης, οι αρχηγοί των κυβερνήσεών της, που πρόσκεινται στον Σιωνισμό, δεν μπορούν να το αφαιρέσουν. Αυτό, λοιπόν, είναι το υπέρ όπλο.

Σήμερα η τεχνοκρατική μέθοδος διακυβέρνησης των ΗΠΑ και της Ευρώπης δεν φέρνει κανένα από τα σημάδια των συνωμοσιών του παρελθόντος. Αυτή όμως είναι μια επιφανειακή θεώρηση των πραγμάτων. Στην πραγματικότητα οι απόγονοι του Αυνάν και του Μαλαχία, Εβραίοι, εργάστηκαν επί 580 χρόνια για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στα έθνη της Γης. Πολλοί απ’ αυτούς που αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί», πολλές φορές εν αγνοία τους ή και ευσυνείδητα, παίζουν το παιγνίδι του διεθνούς Σιωνισμού, υποστηρίζοντας τις δήθεν προοδευτικές τους ιδέες, ιδέες για τις οποίες δούλευαν χρόνια πριν υπομονητικά τα έμμισθα όργανά τους.

Υποστηρίζουν π.χ. ένθερμα την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης. Αλλά η ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης στην ουσία είναι ένα σκαλοπάτι προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση, που τόσο ονειρεύεται ο διεθνής Σιωνισμός. Ωστόσο, η Ενωμένη Ευρώπη, για να ενωθεί στο μέλλον με τις άλλες Ηπείρους, είναι υποχρεωμένη ν’ αλλάξει τις αστυνομικές ταυτότητες των πολιτών της. Αλλά παρότι οι Έλληνες δεν έμαθαν να ψηφίζουν σωστά, εντούτοις θα επαναστατήσουν καθώς θα τους επιβάλλουν να τους παρακολουθούν από τις ταυτότητές τους μέσω των Βρυξελλών όπου εκεί βρίσκεται το κομπιούτερ Γίγας, που ανιχνεύει τους πάντες και τα πάντα. Αλλά και οι Αυστριακοί που ξέρουν να ψηφίζουν σωστά πολιτικά κόμματα, όπως επίσης και εκατομμύρια Γάλλοι, Γερμανοί, Ισπανοί, Ιταλοί, θα επαναστατήσουν με τις νέες ταυτότητες, οπότε η ΟΝΕ οδεύει προς τη σφαίρα της διάλυσης, με αποτέλεσμα το σχέδιο των Εβραίο- Σιωνιστών

Όταν αφήνουμε Ιουδαίους, Μασώνους, να διεξάγουν μεσολαβήσεις "Ειρήνης" πρέπει να γνωρίζουμε, ότι στην "γλώσσα" τους προωθούν καταστάσεις και πιστεύουν ότι θα επιτύχουν να επιβάλουν μία παγκόσμια μασονική Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου