Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βουλευτής ΝΔ Γ. Στύλιος: Όποιος με καλέσει θα είμαι παρών


Δηλώσεις του βουλευτή  Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιου Στύλιου στον δημοσιογράφο Σπύρο Χρήστου, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την 22η επέτειο της ίδρυσης της Ομόνοιας στη Δερβιτσάνη.


Κύριε Στύλιο, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε στην επέτειο της Ομόνοιας. Χαρήκαμε για το μήνυμά σας, για το αισιόδοξο μήνυμα της ενότητας από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό της χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά. Διαπιστώσατε σήμερα ότι η μειονότητα είναι ενωμένη ή η γιορτή είναι ένα στερεότυπο;

- Εγώ συμμετέχω στη συγκεκριμένη γιορτή ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η προσπάθειά μας πρέπει να είναι συνεχής. Να πετύχουμε μεγαλύτερη διεύρυνση, μεγαλύτερη ενότητα στη μειονότητα. Και αυτό θα το πετύχουμε γιατί η ελληνική ψυχή χτυπάει κι εδώ στη Βόρειο ΄Ηπειρο, χτυπάει και στην Ελλάδα, διότι μας νοιάζουν οι ΄Ελληνες, μας νοιάζει ο Ελληνισμός. Θέλουμε να έχουμε δικαιώματα, να προκόβουν και να προοδεύουν οι άνθρωποι εδώ. Σ΄αυτό να είναι σίγουροι οι ΄Ελληνες της Βορείου Ηπείρου και η μειονότητα στο σύνολό της ότι έχει συμπαραστάτες την Ελλάδα, την Πατρίδα.

Προφανώς. Διαπιστώσαμε την ενότητα; Οι άλλες πολιτικές δυνάμεις κλήθηκαν σήμερα στην επέτειο της Ομόνοιας; Ξέρετε ότι υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί φορείς και βουλευτές ΄Ελληνες που συμμετέχουν σε άλλα κόμματα.

- Εγώ δεν επιτρέπεται να εκφέρω γνώμη για τους προσκεκλημένους.

Είστε Ηπειρώτης και ο ηπειρωτικός Ελληνισμός στην Αλβανία ζητάει τη δική σας συμπαράσταση.

- Υπάρχει συμπαράσταση. Προφανώς δεν περισσεύει κανένας.

Αυτό είναι ένα σλόγκαν.

- Όχι δεν είναι κανένα σλόγκαν. Είναι συγκεκριμένη πραγματικότητα.

Εδώ έχουμε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Δεν μπορούμε να επικροτούμε πολιτικές διχασμού.

- Δεν επικροτούμε πολιτικές διχασμού σε καμιά περίπτωση. Την πρόσκληση τη συγκεκριμένη της εκδήλωσης την κάνουν οι διοργανωτές, δεν την κάνω εγώ.

Προφανώς. Σας ευχαριστώ πολύ. Σας εύχομαι επιτυχίες.

- ΄Οποιος με προσκαλεί εκεί που είναι για το καλό της Ελλάδας και του Ελληνισμού και εμένα και το κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία θα με βρει παρών στις δραστηριότητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου