Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το βίντεο της συνέντευξης του Βουλευτή Χ.Α. Χρ. Παππά στο NEWS 24 - Έκοψαν μεταξύ άλλων και την αναφορά στον Αριστοτέλη Γκούμα!


Μια συνέντευξη που έβαλε τις ελληνοαλβανικές σχέσεις στη σωστή τους διάσταση προβλήθηκε χθες 28 Ιανουαρίου 2013 από το Αλβανικό τηλεοπτικό  δίκτυο News 24. 
Ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς παρεχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Αρτούρ Ζέι.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε μάλιστα και μια αλβανική σημαία - λάφυρο από τον πόλεμο του 1940. 
Όπως επεσήμανε ο συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Έλληνες αδερφούς μας και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμά του στο τέλος της συνέντευξης:
"Αδέρφια... Θάρρος! Δεν σας ξεχνάμε... Είμαστε δίπλα σας. Θα ξαναγίνει η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική".

από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Να σημειώσουμε ότι ορισμένα από τα κομμάτια της συνέντευξης "λογοκρίθηκαν" και σκοπίμως κόπηκαν, μεταξύ των οποίων και η αναφορά του Ηπειρώτη Βουλευτή στην δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα προς το τέλος.
Ολόκληρο το βίντεο πάντως, θα προβληθεί από το επίσημο site της Χρυσής Αυγής εντός των επόμενων ημερών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου