Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Περίεργες αφίξεις εξ Αλβανίας

Από τον Ρεπόρτερ του Δρόμου του «Π» Νεκτάριο Κατσιλιώτη. 

Το κείμενο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.

 

Τώρα που η βίζα μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας καταργήθηκε,θα έχουμε την εγκατάσταση πάρα πολλών ατόμων Που το αστικό καθεστώς της γειτονικής χώρας δεν μπορεί να απορροφήσει και να τους εντάξει.Αρκετοί θα έρθουν Με το όνειρο μιάς τίμιας εργασίας,αλλά και κάποιοι θα έχουν πονηρές προθέσεις. 
Επομένως,η ελληνική Ασφάλεια θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή γιατί οι Αλβανοί που κινούνται στη «γκρίζα» Ζώνη είτε θα στραφούν στα αστικά κέντρα για τον έλεγχο του υποκόσμου (τυχερά παιγνίδια,τζόγος,μπουζούκια, Εμπόριο γυναικών) είτε θα πάνε στην `Ηπειρο και την Μακεδονία για την όξυνση των αλυτρωτικών τάσεων της Αλβανίας. 

Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχα και τους αρβανίτες τι θα τους κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παλιοηλίθιε (ανώνυμε - ανόητε 6:50) τι μπερδεύεις τους ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ με τους τουρκόσπορους αλβανούς??!!
    Είσαι εσύ ο ελληναράς και ήρθες να δείξεις την εθνολογική μη - ελληνικότητα των ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ? διαβασε κανένα βιβλίο (όχι τσόντα) ή αν μου επιτρέπεις να σου συστήσω το βιβλίο με τίτλο " Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέραν οριμένης ηλικίας", αλλιώς, έλα να σε συνοδέυσω σε κανένα αρβανιτοχώρι να τους πεις τις απόψεις σου για το τι τους θεωρείς. (την βαζελίνη που θα χρειαστείς - αν σου επιτρέψουν να την χρησιμοποιήσεις - θα στην αγοράσω εγώ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή