Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Εκκληση για κοινή δράση για την απογραφή των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία

Η απογραφή του πληθυσμού στην Αλβανία και οι επομενες εκλογές οι οποίες πιθανόν να είναι και διπλές έχουν ιστορικό χαρακτήρα για το παρόν και το μέλλον της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, ανεξαρτήτως το που βρίσκονται τα μέλη της σήμερα.

Προσοχή σε όλους, από τον απλό Ομονίτη και Έλληνα, έως και στους ιθύνοντες που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και κρίνονται, να κάνουν το μέγιστο δυνατόν, ώστε να παραβρεθούμε όλοι, απολύτως όλοι, να δηλώσουμε την ελληνική εθνικότητά μας και να ψηφίσομε σύσσωμα για τους δικούς μας υποψήφιους.

Ποιοί θα είναι αυτοί οι δικοί μας, να το βρούμε πριν θα έρθει η ώρα αυτή, με την κοινή διαβούλευση όλων των φορέων πρώην και νυν, υπό την στενή παρακολούθηση και την συνεργασία καλής συνενόησης με το εθνικό κέντρο.
Μακριά από λονταρισμούς και τάσεις καρεκλοκενταυρίας.
Μακριά από άλλα κέντρα, γνωστά πλέον για τις δικές τους επιρροές και προτιμήσεις, οι οποίοι αν θέλουν να συμβάλουν και βοηθήσουν, ευχαρίστως να το κάνουν, αλλά με ανοιχτό τρόπο προς όλους.

Η Ελλάδα, για όσους υποτιμήσουν και δίξουν έλλειψη ενδειφέροντος, δεν έχει τίποτε άλλο να πράξει, από το να τους αφαιρέσει, ότι σήμερα χαίρουν, από τα διάφορα επιδόματα και συντάξεις κλπ.
Είναι περισσότεροι από 180000 που έχουν Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, Έλληνες και Βλάχοι, Δροπολίτες, Βουρκάροι, Χιμαριώρες και λοιποί, με συντάξεις , επιδόματα, βιβλιάρια υγείας κλπ.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Με απεριόριστη αγάπη προς όλους και απαιτούμενο σεβασμό!

Κώστας Μακαριάδης,
απλός πολίτης και μέλος της ΕΕΜ και της Ομόνοιας!

4 σχόλια:

  1. Καλά τα λέτε κύριε Μακαριάδη αλλά γιατί ξεχωρίζετε τους Βλάχους από τους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η Ελλάδα, για όσους υποτιμήσουν και δίξουν έλλειψη ενδειφέροντος, δεν έχει τίποτε άλλο να πράξει, από το να τους αφαιρέσει, ότι σήμερα χαίρουν, από τα διάφορα επιδόματα και συντάξεις κλπ."

    Ασε τους εκβιασμους παππουλη και κοιτα να βρειτε ενα τροπο να κανετε τον κοσμο να ξανασχοληθει με θεματα που τον αφορουν. Γιατι τοσα χρονια τα κανατε σαν τα μουτρα σας και λιγο χειροτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγος σεβασμός προς τους παλαιότερους δεν θα έβλαπτε αριστερέ μας Δροπολίτη.
    Ίσως είναι σκληρά αυτά που προτείνει ο κύριος Μακαριάδης αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι θέλουμε μόνο μα παίρνουμε και όχι να δίνουμε. Να δώσουμε τουλάχιστον για την ιδαίτερη πατρίδα μας.
    Πριν 19 χρόνια ο Δήμας και η Πατουλίδου φώναξαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης
    "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!"
    Ας πούμε κι εμείς μια φορά
    "ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμιά διάκρηση με τους ελληνόβλαχους ούτε εξέρεση έχομε, απλός χρησιμοποιώ τον όρο, όπως και με τούς υπόλοιπους έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή