Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το δράμα της οικογένειας Δήμα από τη Χιμάρα

Δύσκολες ώρες περνά ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου του ανιψιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το τραγικό τροχαίο, που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Πύρρου Δήμα, συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο κέντρο της Πάτρας.

Όπως έγινε γνωστό από τις ιδιωτικές αρχές, ο 23χρονος Αχιλλέας Δήμας, του Δημήτριου και της Ευγενίας, και ένας 21χρονος φίλος του διασκέδαζαν με την παρέα τους σε γνωστό καφέ-κλαμπ της πόλης. Τα δύο παιδιά έφυγαν από το μαγαζί και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος ανιψιός του Πύρρου και στην οποία επέβαινε και ο φίλος του, ενώ κινούνταν επί της οδού Αγίου Ανδρέου, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε αρχικά στο κράσπεδο και έπειτα σε μεταλλικό κολονάκι στο πεζοδρόμιο.

Οι δυο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου… Όμως, για τον άτυχο Αχιλλέα Δήμα ήταν πολύ αργά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε ελαφρά. Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σε όλη την πόλη και βύθισε στον πόνο και τη θλίψη την οικογένειά του. Μόλις το έμαθε ο Πύρρος, υπέστη σοκ. Ήταν ένα από τα αγαπημένα του ανίψια. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Αμέσως μετέβη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για να συμπαρασταθεί στους γονείς του άτυχου Αχιλλέα.

Η κηδεία του έγινε προχθές. Φανερά συντετριμμένος ο Πύρρος Δήμας στεκόταν δίπλα στο φέρετρο του ανιψιού του και με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο.

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Πηγή:Espresso

Να συμπληρώσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας πριν λίγες μέρες πήρε το πτυχίο του δασκάλου από την Παιδαγωγική Ακαδημία. Η χαρά όμως αυτή δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. Είναι πραγματικά πολύ τραγικό να χάνονται νέοι τόσο άδικα. 
Αχιλλέα ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και ο Κύριος να δίνει παρηγοριά στην οικογένεια σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου