Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Αλύκο 12 Δεκεμβρίου 2010 - χωρίς μοντάζ

Ανέβηκε στο διαδίκτυο μία άλλη λήψη των όσων διαδραματίστηκαν στο Αλύκο Αγίων Σαράντα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την 20η επέτειο από τη δολοφονία των τεσσάρων παλικαριών στην προσπάθεια τους να αποδράσουν από την χοτζική Αλβανία και την εξέγερση που ακολούθησε από τους Έλληνες του Βούρκου.
Το βίντεο παραθέτει όλα όσα τραβήχτηκαν χωρίς να γίνει κανένα μοντάζ, προκειμένου να φανεί η αλήθεια, για να δούμε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν και ειπώθηκαν.

http://www.dailymotion.com/video/xgc3gh_aliko_people

28 σχόλια:

  1. Όραμα δεν γνωρίζω από που είσαι αλλά εγώ που γνωρίζω καλά το Αλυκο βλέποντας το βίντεο διάκρινα να είναι μπροστά 5 Αλυκατες και η άλλη ήταν η άγνωστη για μένα . Ότι είδα ήταν ντροπή για μας τους βορειοηπειρώτες . Οι περισσότερη Αλυκατες καταδίκασαν της βλακείες του Μάνου και το βίντεο που δείχνεις ξεφτιλίζεις περισσότερο το Μάνο και η Αλβανοί τρίβουν τα χεριά που μας βλέπουν να σφαζόμαστε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η εικόνα που ο ΝΤούλε καταθέτει στεφάνι και ο Μάνος μιλάει είναι όλα τα λεφτα
    πολύ γέλιο,μια εικόνα χίλιες λέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το είδα είναι μεταξύ 9.40΄ και 10.23΄
    προσκύνησε κιόλας,του εξηγήθηκε πολύ όμορφα μία
    γυναίκα που πέταξε τα στεφάνια
    τι έχεις να πεις τώρα Λεωνίδα Παπά,κρίμα εκτίθεσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MANO EINAI KRIMA NA KANIS TETIES MALAKIES TORA POY DEN EXEIS TRIXA STO KEFALI.SE VLEPO NA GLIFIS AYTOYS POY EYTINES.LIPAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είμαι άσχετος δεν γνωρίζω πολλά για το τι γίνεται εκεί κάτω.μου είπαν κάποιοι φίλοι μου και είδα το βίντεο
    Μπεζιάνη,έπαρχος Αλίκου και Ντούλε για μένα είναι λάθος
    οι άλλοι μια χαρά στάθηκαν στο ύψος τους
    τι άλλο μπορούσαν να κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΚΑ καραγκιόζηδες. ξεφτιλισμένοι όλοι σας. Άχρηστο ΚΕΑΔ, πεθαμένη ΟΜΟΝΟΙΑ και εμείς καταδικασμένοι σε αφανισμό αν δεν σας σφάξουμε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω χάσαμε το μέτρο και βαράμε μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
    Η Ομόνοια μαζί με την Επαρχία έχει πάνω από δεκαπέντε χρόνια που τιμάει αυτή την ημέρα, με λάθος ή σωστό τρόπο αυτό είναι άλλο θέμα. Ο «επαναστάτης» με ποιο τρόπο τίμησε αυτή την ημέρα και αυτά τα παιδιά; Πετώντας τα μικρόφωνα αυτών που συνεχίζουν να τιμούν το γεγονός με «λάθος» τρόπο; Πόσο ενδιαφέρθηκε για τις εκδηλώσεις τα προηγούμενα χρόνια; Πόσο ενδιαφέρθηκε για να γίνει αυτό το μνημείο; Ποιος άλλος τίμησε αυτή την ημέρα στα τελευταία 20 χρόνια ή μήπως τους εμπόδισε κανείς;
    Ακόμα και άψογη να ήταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης η «πρόεδρος των μειονοτικών» (η πρόεδρος όλων μας) που αναφώνησε «ζήτω τα παιδιά μας» (αυτά που δε ζουν) δε θα το καταλάβαινε.

    Παρακαλώ να μου απαντήσετε κ. διαχειριστά, αυτή η συμπεριφορά σε τι διαφέρει με των αναρχικών όταν προκαλούν κατά τη διάρκεια των παρελάσεων στις εθνικές επετείους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λόγια μεγάλα,είδαμε το βίντεο,τα λεει όλα
    οι καλοί πολιτικοί οφείλουν να έχουν διορατικότητα και να προλαμβάνουν τέτοιες καταστάσεις
    εμείς εδώ βλέπουμε το φασισμό του έπαρχου΄΄μου είπες να μιλήσεις και δεν σου έδωσα το λόγο;΄΄
    το καραγκιόζι Ντούλε που καταθέτει στεφάνι και ο Μάνος μιλάει ακόμα,υποκλίνεται κιόλας και την τρέλο Μπεζιάνη που κάνει σαν υστερική.
    παράτα μας με το πρωτόκολο και τις τυπικές σας διοργανώσεις που βρωμάνε
    αιντέ μπράβο
    το βίντεο σας εκθέτει ανεπανώρθοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mpravo sto giatro..eipe ta pragmata ws eixan...egine to prwto megalo vima sto Alukou, gia na katalaboun oi NtouloBollanides pos eirthe pleon to telos tous...arketa ta pswmia tous..Neos aeras fysaei pleon kai fernei nea elpida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. rezilikia
    kopsane kai to mikrofwno kapoia stigmh
    mhn touw xalasei to prwto-kollo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. emis pou kanome ta sxolia sta diafora blog imaste sigoura i perisoteri ston elladiko xoro ke imaste emis i manges pou apo makria krinome ta panta , ean mas ponaei o topos mas elate na epistrepsoume se afton ke na kanome kritiki ton pragmaton. alla emis imaste kalloperasakides kanome tin kritiki mas apo tin athina gia kapious pou agonizonte eki. krima gia ton elinizmo tis alvanias pou meriki ekmetalevonte kapies ethnikes ekdillosis se politikes skopimotites ton mega-tsidhon. ndropiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxaxa nai poli agwnas peftei den blepeis
    enas milaei kai o allos katathetei stefani se styl
    psekaste-skoupiste-teleiwsate
    o allos to paizei eksousia,kleinei ta mikrofwna
    kai epikaleitai to prwto-kollo(sygnwmi anwnyme 12;45 to antigrafw)
    tosos agwnas pia,agwnia gia to protokollo kai thn erimh karekla
    atoimo vinteo,ti mas ekanes
    apokalypses andriantes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o manos psofaei gia bhma!
    posa peire mexri twra ka apeteixe;
    twra peire kai ena sto mega
    Koita na pareis kanena fakellaqi sto IKA re mega-le kai ase toys alloys isyxoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mia xara ta leei o anthrwpos kai giatros einai sto epaggelma tou.
    o Ntoule ti douleia kanei alitheia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. alithia o manos ti exi prosferi gia to vorioipirotiko ? ean gnorizi kapios as mas to pi. rotisa merikous pou ton gnorizoun ke mou ipan oti prosfere aera kopanisto , ine alithia ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ ωραίο και θαρραλέο μπλόγκ..
    Από τα πρόσωπα που φαίνονται λίγους γνωρίζω, όλη ώμος πολύ αποκρουστική μου φαίνονται. Αηδίασα με τους καραφλούς. ¨Ουστ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνάδελφε Βορειοηπειρώτη και φίλοι ανώνυμοι σχολιαστές, το ιστολόγιο μας πήρε την πρωτοβουλία να αναρτήσει το μοναδικό βίντεο που καταγράφει τα όσα έγιναν στο Αλύκο στις 12/12/2010 ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ώστε ο καθένας να μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Από 10 άτομα θα ακούσουμε και 10 διαφορετικές ερμηνείες για όσα συνέβησαν.
    Έτσι και εδώ: Ο ένας γράφει ότι ο Μάνος "ξεφτιλίστηκε", άλλος ότι "τα είπε ωραία".
    Η θέση του δικού μας μπλογκ έγινε κατανοητή από το μεγάλο σχετικό άρθρο που γράψαμε την ίδια ημέρα.

    Πρέπει όμως να γίνουν και κάποιες διευκρινήσεις.

    Ανώνυμε/η 2 Ιανουαρίου 2011 10:06 π.μ. στην επέτειο αυτή όπως κάθε χρόνο δεν παραβρίσκονται μόνο Αλυκάτες. Τώρα αν είσαι τόσο τοπικιστής/τρια που θελεις να βλέπεις στα πλάνα μόνο συγχωριανούς σου, δεν σου φταίει κανείς. Δεν ξέρω που την είδες την καταδικη των Αλυκατών για τις ενέργειες, ξέρουμε πάντως ότι και άνθρωποι από εκεί που παραμένουν πιστοί ως ψηφοφόροι στο PBDNJ - άσχετα αν νομίζουν ότι ψηφίζουν Ομόνοια, διοτί η Ομόνοια δεν μπορεί να ψηφιστεί - κατέκριναν τους διοργανωτές που δεν επέτρεψαν στους αντιφρονούντες να πάρουν το λόγο.

    Ανώνυμε/η 2 Ιανουαρίου 2011 8:28 μ.μ. η γυναίκα που απέρριψε τα στεφάνια των Ντούλε - Μπολάνο δεν ήταν μία οποιαδήποτε γυναίκα αλλά μία από τις αδερφές του Μάρτυρα Θανάση Κώτση. Αυτή ήταν και η πεμπτουσία των επεισοδίων που κανένα "αποκαλυπτικό" βίντεο δεν έδειξε μέχρι τώρα.

    Συνάδελφε Βορειοηπειρώτη, η κα Βεζιάνη αναφέρθηκε ως πρόεδρος των Μειονοτήτων (δηλ. της Κρατικής Επιτροπής Μειονοτήτων) και όχι των μειονοτικών. Στην ένταση της στιγμής κάποιοι κάνουν εκφραστικά λάθη, κάποιοι άλλοι ορθογραφικά. Τι να κάνουμε, να τους δείρουμε;
    Ο κος Μάνος εκτόπισε το μικρόφωνο ως συμβολική κίνηση, αφού νωρίτερα το αχρήστευσε ο Έπαρχος Αλύκου όπως φαίνεται κι από το βίντεο, λέγοντας χαρακτηστικά: "Πριν 20 χρόνια δεν είχαμε ρούχα να φορέσουμε, δεν έχουμε τώρα ανάγκη από μικρόφωνα" και πιο μετά είπε "τότε μιλήσαμε στη δικτατορία, τώρα θα μιλήσουμε στη δημοκρατία".
    Τον παραλληλισμό με τους αναρχικούς στις παρελάσεις θα τον χαρακτήριζα ως άστοχο.
    Παρατηρούμε βέβαια κι από άλλες διαδικτυακές συζητήσεις ότι υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον κύριο Μάνο προσωπική αντιπαράθεση, αλλά δεν είμαστε αρμόδιοι να σας τη λύσουμε.

    Αφού λοιπόν πρόκειται για θέμα της διοργανώτριας αρχής, όπως υποστηρίζεις, αν θέλει η ηγεσία της κεαδίτικης Ομόνοιας να κάνει εκδηλώσεις για ιδίον όφελος, ας προσκαλεί μόνο τους κλακαδόρους της, όπως έκανε την ίδια μέρα στην Κρανιά με πρόσχημα τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Θύμιου Λιώλη (μετά από ενάμιση χρόνο από τη τοποθέτηση του παρακαλώ), για να αυτολιβανίζεται και να μην έχει στα πόδια της ενοχλητικούς συγγενείς των παιδιών και ανεπιθύμητους "αντιφρονούντες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι δικαίωμα σου να μη θέλεις την κεαδίτικη ομόνοια και όπως θα διαπίστωσες στα κείμενα μας ούτε εμείς τη θέλουμε έτσι όπως είναι. Εάν δε σώζεται αυτή η Ομόνοια τότε δεν έχει καμία τύχη αυτό το μέγκα που υποστηρίζεις Όραμα. Είναι μία σορός από δοκιμασμένα αποτυχημένα άτομα και από κάποια άλλα που θυμήθηκαν μετά απο τόσα χρόνια την ελληνική τους καταγωγή.
    Δεν έχω καμία κόντρα με κανέναν αλλά μετά από 20 χρόνια όλοι έχουν κάποια πορεία και τα λόγια δεν έχουν τη σημασία που είχαν στην αρχή. Γίνονται «κυμβαλα αλαλάζοντα» ή αέρας κοπανιστός (όπως λέει κάποιο σχόλιο).
    Όλοι οι Έλληνες κάνουν ορθογραφικά λάθη πόσο μάλλον οι Βορειοηπειρώτες, αλλά δεν είναι όλοι 10 χρόνια πρόεδροι του «είμαστε όλοι μειονοτικοίοιοιοι» και δε λένε όλοι «η Αλβανία σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτικών». Όταν ήταν ο Νάνος υποψήφιος στου Αγίους Σαράντα η «πρόεδρος» μας δεν πίεζε αλλά εκβίαζε τους έλληνες για να τον ψηφίσουν και τώρα ξεσκίζεται για το Μπερίσα.
    Καταλαβαίνω τη θέση σου να μην μπορείς να πεις τίποτα για την κόρη του εκδότη τον οποίο ο «Βορειοηπειρώτης» ειλικρινά σέβεται πολύ αλλά μη χάνεις την αντικειμενικότητα και εσύ γιατί λίγους έχουμε σε αυτόν το τόπο.
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΟΡΕΙΟΗΕΠΙΡΩΤΗ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΜΗ ΜΙΛΑΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.... ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακούω να λένε ότι ο δε θα ήταν ωραίο να γίνουν δύο εκδηλώσεις. Είναι προτιμότερο να γίνονται δύο και τρεις (όσο και τα κόμματα) παρά να γίνονται αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι κάποιοι επειδή δε μπορούνε να κάνουνε μια δική τους εκδήλωση χαλάνε του άλλου και το χειρότερο είναι ότι χρησιμοποιούν κάτι ανθρωπάκια που ούτε κατάλαβαν τι έγινε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξερω πως καποιοι κρινουν αρνητικα το Γιωργο Μανο, λέγονας οτι προσφερε αερα κοπανιστο. Μαλλον δεν ξερουν την πορεια του. Ειχε διεκδικησει την προεδρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλα το πασοκικό καθεστως ηθελε το Ντουλε προεδρο. Μτα τον εβαλαν αντιπροεδρο αλλα παραηταν δεξιος για τα ελληνικα μετρα για να τον αφησουνε να συνχισει. Τα ιδια εκαναν κι οταν ηταν να βγει προεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αθηνων. ειχαν μαζευτει τοτε χιλιοι βοριοηπειωτες στις εκλογες αλλα ο αρχον Ντουλες δεν ηθελε δεξιους πατριωτες στα πόδια του και αποφασισε τη διαλυση της. ο κοσμος ετσι απογοητευτηκε και ειπε να μην ξανασχοληθει που φαινετε μεχρι σημερα. Τωρα τι ενεργειεσς εκανε για την πατριδα ο Μανος δεν χρειαζετε να πουμε δημοσια, δυο τρεις κινησεις ομως τις εκανε χωρις να ειναι βουλευτης αντιθετα με καποιους που ειχαν τις θεσεις και δεν εκαναν τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. dikefale,trikefale na ginoun pente ekdilwseis osa einai kai ta kefalia sou
    mhn enoxlithoun oi MONIMOI ARXONTES,na yparxoun mono aytoi,oi alloi ayto pou mporoyn na kanoun einai na tous proskinane
    edw pou ta leme poly tous einai
    den pame katholou kala,o paralogismos sto megaleio tou.poly sixameno moutro fasistas aytos o eparxos alikou
    gia poio logo na mhn milhsoun kai oi alloi,gia ayto to logo einai ekei na tous ypomenei OLOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. aaaa katallava ton mono vorioipirotiko agona pou ekane o manos itan na diekdikisi to proedhrio tis omonias ke den petixe. mpravo megallos agonistis. emena mou dini tin entiposi enos apotiximenou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ποια είναι δοκιμασμένα και αποτυχημένα άτομα συνάδελφε "Βορειοηπειρώτη" άσε να το κρίνουν οι ανοικτές εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος των Ελλήνων. Και για να γίνει αυτό όντως χρειάζεται παραπάνω χρόνος απ' όσο είχε αρχικά υπολογιστεί. Δεν είναι εύκολο να στήνεις ένα κόμμα από το μηδέν.
    Όσο για το σχόλιο για τα άλλα άτομα "που θυμήθηκαν μετά απο τόσα χρόνια την ελληνική τους καταγωγή" δεν ξέρουμε αν αξίζει σχολιασμού. Τι θες να πεις; ότι πριν είχαν αλβανική συνείδηση; ή ότι για να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά πρέπει να έχει κολλήσει ένσημα; δε νομίζουμε να γεννήθηκε κανείς πολιτικός.
    Τελικά οι Βορειοηπειρώτες ξέρουμε τι θέλουμε;
    Τι μια λέμε "να φύγουν οι παλιοί πολιτικοί να έρθουν νέοι άνθρωποι στο προσκήνιο" και από την άλλη όταν εμφανιστούν νεοι λέμε "από που ήρθαν αυτοί;" και σαν άλλος Ηρώδης (όχι ο Νταλιάνης) να θέλουμε να καταπνίξουμε τα "πολιτικά νήπια" για να μην τολμήσουν να πάρουν το "θρόνο".

    Προσπαθούμε από την αρχή να αποφύγουμε μέσα από τα σχόλια να μπαίνουμε σε ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις. Για την κα Βεζιάνη και για τον κο Μάνο κάναμε κάποιες διευκρινήσεις με αφορμή κάποια σχόλια σε αυτό το άρθρο, ώστε να μην γράφονται ανακρίβειες.
    Επιμένεις όμως "Βορειοηπειρώτη" να επιτίθεσαι κατά της κυρίας Βεζιάνη. Για κάθε ένα λόγο που έχεις εναντίον της (προσωπικό απωθημένο κι αυτό;)μπορούμε να αντιπαραβάλλουμε πέντε υπέρ της. Δεν θα μπούμε σε αυτή όμως τη διαδικασία όχι γιατί δεν έχουμε επιχειρήματα αλλά πρώτον, γιατί το θέμα μας δεν είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο και δεύτερον γιατί συνεχώς αναμασάτε την ίδια καραμέλα: "η κόρη του εκδότη".
    Όπως παρατηρήσατε όμως το ιστολόγιο αυτό έχει επιτρέψει και σχόλια ενάντια στον ίδιο τον εκδότη τα οποία δεν διεγράφησαν. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε, ούτε να φοβηθούμε και αυτό είναι το "αδύνατο" μας σημείο. Το ότι είμαστε το μοναδικό επώνυμο ιστολόγιο ξέραμε από την αρχή ότι θα έχει και το τίμημα του, σε αντίθεση με εσένα και κάτι άλλους με "αποκαλυπτικά" βίντεο (τέτοιες αποκαλύψεις ούτε ο Ιωάννης δεν είχε δει ο Ευαγγελιστής, σε σημείο που να πιστεύουμε ότι το σπήλαιο της Αποκαλύψεως δεν είναι στην Πάτμο αλλά χωμένο κάπου στη Δρόπολη), έτσι ώστε να σας επιστρέψουμε τα ρέστα με το ίδιο νόμισμα.
    Καλή χρονιά και πάλι και ο Απόστολος Παύλος με τον Ύμνο της Αγάπης που επικαλείσαι να μας φωτίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΚΕΦΑΛΕ προτιμάς ο καθένας χώρια να κάνει εκδήλωση, όπως οι Αλβανοί στα Τίρανα για την 28η Νοεμβρίου, που γιορτάζουν αλλού ο Μπερίσα με τους δικούς του, αλλού ο Ράμα κι αλλού ο Τόπι;
    Είναι σα να λες ότι το ΠΑΣΟΚ που είναι τώρα στην κυβέρνηση να μην αφήνει τα άλλα κόμματα να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη σε κάποια εθνική επέτειο. Κρίμα!
    Αν ανατρέξετε ένα μηνα πριν στο ιστολόγιο μας, θα δείτε ότι αναρτήσαμε την ανακοίνωση της Ομόνοιας (υπό αυτή την ηγεσία)για την επέτειο του Αλύκου επειδή υποτίθεται ότι απευθυνόταν σε όλους για μία εκδήλωση τιμής και μνήμης. Λάθος καταλάβαμε και δεν ξέρω αν μιλάς εκ μέρους της Ομόνοιας αλλά ευχαριστούμε που το έκανες ξεκάθαρο. Ο καθένας για την πάρτη του λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:21 άλλα γράφουν άλλα καταλαβαίνεις η μαλλον διαβάζεις μεχρι εκει που σε συμφέρει, τέλος παντων.
    Τα high lights της ημέρας είναι
    1) ο Μπολάνος που καταθέτει στεφάνι τη ώρα που μιλάει ο Ξέρας και όταν κατεβαίνει από το μνημέιο χαμογελάει απαξιωτικά.
    2) ο Ηλίας Θανάσης που κόβει το μικρόφωνο την ώρα που μιλάει η Μπεζάνη και μετά ακολουθεί χαμός
    3) ο Ντούλες που καταθέτει στεφάνι την ώρα που μιλάει ο Μάνος και η αδερφή ενός από τα παιδιά που σκοτωθηκαν ορμάει και το πετάει μακριά
    4)ο παππούς στο τέλος που οταν τελειώνει ο Μάνος φωνάζει "να είστε παιδιά για την πατρίδα".

    ΜΠΗΧΤΗ λες οτι αηδιάσες με τους καραφλούς, αλλά επειδή πολλοί καραφλοί έπεσαν εδώ -Μάνος,Μπολάνος, Μπεζιάνης - για ποιους απ΄λους λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....
    Η προσποίηση στο μεγαλείο της...
    Αυτο που μου εμεινε είναι οι Ντουλε-Μπολλάνος να καταθέτουν στεφανι κορδομενοι και καμαρωτοι γραφοντας ολους στα πα@@@ρια τους!!!
    Τι κι αν ο κοσμος χανοντανε αυτοι εκει το χαβά του!Α,ρε αλητες!
    Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ασεβεια απ αυτην για τα 4 παλλικάρια!
    Και η αγανακτηση της αδερφης να πεταει τα στεφανια βριζοντας τους!
    Ακομα δεν καταλαβανε οτι ο κοσμος τους πηρε το κυνηγι, αναρωτιεμαι;;; Τους πεταξανε τα στεφανια ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ και τους λεγανε να φυγουν......
    και μετα ο "Βορειοηπειρωτης" μιλαει για Μεγκα-εισβολη!
    Για ποια εισβολη μιλας ρε φιλε;;; η αδερφη του θυματος τα εκανε λαμπογιαλο αυτη εισεβαλε και τους πηρε το κυνηγι.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10:38 Υπα ότι δεν τους ξέρω όλους. Ώμος έναν που ξέρω καλά και αηδιάζω είναι ο Μπολάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή