Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ που αναλαμβάνει την κοινωνική, πολιτισμική και πολιτική ανάπτυξη στη Λιβαδειά πρώτα και πάνω απ’ όλα θέλει πατριώτες!

Συμπολίτες μας!   Φίλοι και φίλες! 

Η  πατριωτική αντίληψη δεν είναι ξεπερασμένη  ιδέα ούτε αφηρημένη, αλλά ευγενή και ωραία συναισθηματική αντίληψη.

Τα νέα  παιδιά, τα παιδιά  του ΜΕGA – ΕΕΜΜ όπως απλά λέμε, με ωριμότητα, ευθύνη και σύνεση εκτίμησαν σοβαρά την επιδείνωσα κατάσταση, αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο, σχεδίασαν το αδιέξοδο και πήρανε την ιστορική πρωτοβουλία:

Να κυβερνήσουμε καλά τον τόπο μας, να αναδείξουμε τις αξίες μας, να ζήσουμε όλοι πολιτισμένα. Μέσα από επιστημονική μελέτη να γνωρίσουμε όλοι τι απαιτείται να αναπτύξουμε αυτόν το ταλαιπωρημένο τόπο για μας και τα παιδιά μας για όλους τους πολίτες της Επαρχίας Λιβαδειάς. Για να μη απαξιωθεί άλλο η περιοχη μας.

Οι πατριωτικές πράξεις του Κόμμα των Ελληνων ως νέος πολιτικός φορέας δεν έχουν να κάνουν τίποτε με τις απογοητευτικές κορώνες και τα ονειροπαρμένα παραληρήματα στα πολυτελή σαλόνια κάποιων στα Τίρανα και στην Αθήνα που καπηλεύονται την ΟΜΟΝΟΙΑ και το εθνικό μας ζήτημα για δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα. Ούτε με εκείνους που εγκαθίδρυσαν το κατεστημένο της Λιβαδειάς.

Οι εντιμοι πατριώτες φλέγονται από τον αληθινό πόνο να προκόψει ο τόπος τους, το χωριό, ο μαχαλάς, η οικογένεια, ο γείτονας. Αντίθετα, ο απεσταλμένος τουρίστας στη Λιβαδειά όχι μόνον δεν έκαμε τίποτε για τον τόπο μας, αλλά τον ξεπούλησε όλον στους ξενόφερτους Αλβανούς.
Οι αληθινοί πατριώτες δεν ξεγελιούνται εύκολα. Γνωρίζουν όλους και όλα. Οι πραγματικοί είναι αφανείς δε δηλώνονται. Ξέρουν  μόνον με τη δουλειά τους να προσφέρουν έργο . Να τιμήσεις τον αγώνα τους είναι το λιγότερο  χρέος μας. 

 Η ανάγκη να  δημιουργηθεί μια σύγχρονη κοινωνική, πολιτισμική και αναπτυγμένη Λιβαδειά πρώτα από όλα θέλει πατριώτες. Που να δίνουν το παράδειγμά τους, να διψούν για δουλειά, να ακούν και να δίνουν λύσεις, να είναι κοντά στον πολίτη μέρα και νύχτα.
Να υιοθετήσει τον Ευρωπαϊκό τρόπο διοίκησης με δυναμική την παρουσία της κοινωνίας όλων των πολιτών στη συμμετοχική απόφαση, για να πετύχουμε αυτά που στερηθήκαμε την τελευταία αλαζονική θητεία εξουσίας που κατεστρεψε τη Λιβαδειά. 
Σήμερα όλες  οι απόψεις των κατοίκων της Λιβαδειάς συγκλίνουν σε μια θεσμική κοινωνική επανάσταση να αλλάξει η επαρχια μας. Οσο το γρηγορότερο. 

 Το  Ελληνικό  κόμμα  ΕΕΜΜ - ΜΕGΑ  απευθύνεται  για  πρώτη φορά σε  όλους τους Ελληνες της Επαρχιας Λιβαδειάς  να μας στηρίξουνε  όχι γιατί είμαστε νέο κόμμα, αλλά γιατί εκφράζουμε πολύ απλά όλους τους Ελληνες και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία του Βορειοηπειρωτικου Ελληνισμού. Το κόμμα του Ντούλε που δοκιμάσαμε αποδείχτηκε ένα αλβανικό κατεστημένο. Το  είδαμε και το ζήσαμε ακριβώς 20 χρόνια. Παίξαμε με την τύχη μας δυο δεκαετιες. Του δώσαμε την ευκαιρία και έχασε . Στη Λιβαδειά ο  αποτυχημένος απεσταλμένος του, καταχραστής της εξουσίας, είναι αντιμέτωπος με την κοινωνική μήνυση των πολιτών της Λιβαδειάς για εθνική προδοσία.  Ποιος αλήθεια πολίτης της Επαρχιας μας πιστεύει άλλο στο κόμμα του Ντούλε;

Η συμμετοχή σας στην ευρεία συζήτηση με προτάσεις και μελέτες για το σχεδιασμό του μέλλοντος και της ανάπτυξης της Επαρχίας και ο συντονισμός των προσπαθειών να την γλιτώσουμε από το χείλος του γκρεμού είναι η καλύτερη εθνική προσφορά.          


Η Συντονιστική επιτροπή του κομματος "Εθνικη Ελληνικη Μειονοτητα για το Μελλον" στην Επαρχια Λιβαδειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου