Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση στις δηλώσεις Ντούλε για το Κόμμα των Ελλήνων

131 Μετά και την ρητορεία των πρασίνων συμπαθέστατων πτηνών υπό μορφή μιας ελιτίστικης λέσχης με εγχάρακτα καθεστωτικά στερεότυπα που θυμίζουν έντονα συμπεριφορές και λογικές περασμένων δεκαετιών που πλήγωσαν βαθιά τον Ελληνισμό, εναντίον του κόμματος των Ελλήνων έρχεται ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Ευάγγελος Ντούλες μετά από ενάμιση χρόνο από την   ίδρυση του ΕΕΜΜ - MEGA να σπάσει τη σιωπή του.

Προσκεκλημένος στην ραδιοφωνική εκπομπή Βόρειος Ήπειρος.GR και ερωτηθείς από την δημοσιογράφο Αθήνα Κρεμμύδα να καταθέσει την άποψη του για την ύπαρξη του κόμματος στην πολιτική σκηνή της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Εν αναμονή  λοιπόν, ενός απολογητικού λόγου στα πλαίσια της αυτοκριτικής και της ανάληψης των ευθυνών για την απομάκρυνση του Ελληνισμού από τους φυσικούς του στόχους, επιβεβαίωσε για ακόμα μια  φορά  τον άκρατο λαϊκισμό που χαρακτηρίζει την ελιτίστικη λέσχη της οποίας ηγείται.
       
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι πέραν της επιτακτικής ανάγκης της αυτόνομης πολιτικής εκπροσώπησης των Ελλήνων το κόμμα "Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον" δεν είναι δημιούργημα κάποιων σκοτεινών συνωμοτικών κέντρων, όπως  ορίζει η λέσχη πτηνολογίας, άλλα δημιούργημα του δικού του εγωκεντρισμού και της δικής του αδιαλλαξίας.
Αν απεγνωσμένα ψάχνει να επιρρίψει ευθύνες για  την δικιά του ανευθυνότητα σε άλλους,θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε να μην ψάξει το πρόβλημα  πέραν του ιδίου.

Είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε με κάθε πολιτική τάση που εκφράζεται μέσα από την Εθνική Ελληνική Μειονότητα ,μέσα στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου για την ένωση όλων προς μια κοινή συνισταμένη, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και την διεκδίκηση των δικαίων αυτού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου
του Κόμματος « Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου