Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Επιστολή αναγνώστη από την Άνω Δρόπολη για το χρίσμα του PBDNJ στην Επαρχία


Σε όλη την πορεία της Ομόνοιας η διαδικασία εκλογής υποψηφίων Επάρχων περνούσε μέσα από το Γενικό Συμβούλιο. Έτσι συνέβη και στην τωρινή διαδικασία. 
Το Γενικό Συμβούλιο ψήφισε με 27 ψήφους τον υποψήφιο Ηλία Παπαηλία και με 24 ψήφους τον υποψήφιο Τάκη Ντούτση. Κοιτάζοντας την πορεία του προέδρου του ΚΕΑΔ. 

Προς τον αριστερό δρόμο, δεν του άρεσε καθόλου αυτή η δημοκρατική διαδικασία  και μην υπολογίζοντας την Ομόνοια προχώρησε από μόνος του στην τοποθέτηση του Ντούτση για την Επαρχία Πάνω Δρόπολης.

Αυτά τα συμφέροντα έκαναν τον Ντούλε για να έχει δίπλα του τον άνθρωπο που θα τον αγκαλιάσει στην πορεία προς τον Έντι Ράμα. Ο κύριος Ντούτσης έχει εργαστεί ως φούρναρης, με μη ολοκληρωμένη σχολή λυκείου.

Ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας «Αγίου Κοσμά» καταχράστηκε την ψήφο των Βορειοηπειρωτών με αποτέλεσμα να σέρνεται στα δικαστήρια για μη καθαρές συναλλαγές με τα χρήματα που διαχειριζόταν.

Πως μπορεί αυτό το άτομο ύστερα από δεκαπέντε χρόνια παραμονής στην Αθήνα με αυτό το βίο, να έρθει και να λύσει τα προβλήματα στην Άνω Δρόπολη;
Πως μπορεί να εμπιστευτούν οι Πανωδροπολίτες τη διαχείριση κονδυλίων για τα έργα που που πρέπει να επιτευχθούν;
Τι μας λέει το βέτο σημαντικού επιχειρηματία για την τοποθέτηση Ντούτση σε αυτό το χρίσμα;

Η απάντηση θα δοθεί στις 8 Μαϊου.
Με τον Κώτσιο Κώστα Έπαρχο της Ομόνοιας και τώρα του Κόμματος των Ελλήνων η νίκη είναι σίγουρη.

Αυτό θέλει η Πάνω Δρόπολη!!!

9 σχόλια:

  1. O Ντούτσης είναι ο αντιπροσωπευτικότερος ΒΗ που ασχολείται με τα κοινά,ο ιδανικότερος για να εκπροσωπήσει τους φηφοφόρους της Πάνω Δρόπολης.Κομμουνιστής και σε καλή θέση επι Ενβέρ,ρουφιάνος,ολίγον κλέφτης,σοσιαλιστής φίλος του Νιώτη και του Παντούλα ότι ακριβώς είστε και οι περισσότεροι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστούμε πολύ κύριε Δράκε για τα "κολακευτικά" σας σχόλια. Αν και εμπαθή πάντως περιέχουν μια αλήθεια.
    Από και πέρα ο λαός της Άνω Δρόπολης θα είναι αυτός που θα κρίνει. Αν εκλέξει τον υποψήφιο που "στολίζετε" προφανώς θα δικαιωθείτε.
    Σε ένα μήνα και εννιά μέρες από σήμερα θα γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κωτσιος ουτε για να βαλει πατατες στον κηπο δεν κανει.να τον χαιρεστε τον κοιλαρα σας.κι απο 9 μαιου συνεχιζουμε με τον ντουτση στο τιμονι της επαρχιας.με αγαπη ο ανω δροπολητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δράκε, όπως βλέπετε η πλευρά Ντούτση αντεπιτίθεται με ακλόνητα πολιτικά επιχειρήματα.
    Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!
    Αν μας στεναχωρεί κάτι είναι πως ορισμένοι πασχίζουν να σας δικαιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστευα αυτο το νεο κομμαθα φερει την αλλαγη στον τοπο μας.Συγνωμη αγαπητοι μου φιλοι αλλα με την υποψηφιοτητα αυτη του Κωτσιου ντρεπομαι να παω στην καλπη.Μα ειστε σοβαροι?Χαθηκανε τα νεα παιδια στον τοπο μας?Νεα και μορφωμενα παιδια?Παιδια που να εχουν αληθινη συμπεριφορα απεναντι στον πολιτη?ντροπη και αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή δεν λες τίποτα μεγάλε με το χοντρό τον Κωτσο Κώστα.
    Αντίθετα ο Τάκη Ντούτσης μας γεμίζει υπερηφάνια γιατί είναι ότι πιο νέο έχει να αναδείξει ο βορειοηπειρωτικός χώρος!!!!
    Τι άλλο θα ακούσουμε; ελεος ρε παιδιά όχι άλλο καρβουνοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Δράκος έχει απόλυτο δίκιο σε όσα για τον Ντούτση. Τώρα δεν ξέρω έτσι όπως γράφει και για τους δροπολίτες μήπως προσπαθεί να τον εκθιάσει σταμάτια μας με όλα αυτά που λέει και για μας.
    Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν καθρέφτη αφού αποδίχτηκε ότι οι περισσότεροι βηπειρωτες που ασχολήθηκαν με τα κοινά, συλλόγους, ομοσπονδίες κ.α θέλησαν να γίνουν κι αυτοί μικροί Ντούτσηδες. H επιλογή τoυ Κώστα από το mega μπορεί να μην ήταν η καλύτερη ήταν όμως ηθική γιατί του έδωσαν το δικαιωμα αφου ήταν μέλος του κόμματος, να διεκδικησει άλλη μια θητεία. Αυτό που δεν έκανε δηλαδή το ΚΕΑΔ με τον Θανάση στο Αλύκο.
    Στις δημοτικές εκλογές οι Ανω δροπολίτες δεν ψηφίζουμε απλώς για έπαρχο, ψηφίζουμε για την αξιοπρέπεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Θ. Δ. ειναι το χαρακτηριστικότερο δειγμα του κλασσικου μ...κα ελληνα (οπως λεει και ο Γεωργιου).
    Πηγε στις ειδικες δυναμεις για να παρει μορια να προσληφθει στο δημόσιο, εγλειψε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να μπορεσει να βαλει και αυτος το χερι του στο μελι, και μετα την ειδε υποψηφιος του ΛΑΟΣ θελοντας ετσι να κανει αυτοκαθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον παραπάνω πανίβλακα έγω είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ από τα 15 μου και δεν εχω γλείψει ΚΑΝΕΝΑΝ στην ζωή μου γι αυτό θα πεθάνω στην ψάθα .Το ονομα μου είναι Θεόδωρος Δράκος και είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις τα αρχίδια να μας πείς και το δικό σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή