Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μόνο ο Έπαρχος Τάκης Μεντής ήταν παρών από τους μονομάχους στο πωγωνήσιο ντιμπέιτ

Την περασμένη Κυριακή, 10 Απριλίου ο Σύνδεσμος Πωγωνισίων κάλεσε για συζήτηση στην Αθήνα τους δυο υποψήφιους Επάρχους Πωγωνίου Τάκη Μεντή (με το Κόμμα των Ελλήνων) και Θανάση Κύρο (με το PBDNJ) ενόψει των επαρχιακών εκλογών.
Η συζήτηση έγινε στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κλεισθένους 15, πίσω από το Δημαρχείο Αθηναίων), η οποία ήταν ασφυχτικά γεμάτη από Πωγωνίσιους.

Ο νυν έπαρχος έκανε έναν απολογισμό για το έργο της θητείας του από το 2007 και αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.
Στο τέλος ο κ. Μεντής καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και όλοι του ευχήθηκαν από κοντά "καλό αγώνα Έπαρχε", παίρνοντας την υπόσχεση ότι στις εκλογές της 8ης Μαΐου θα είναι  παρόντες στην ιδιαίτερη πατρίδα ώστε να τον τιμήσουν με την ψήφο τους .

Πρέπει όμως εδώ να τονίσουμε ότι ο απερχόμενος Έπαρχος έπαιξε σε "άδειο γήπεδο", αφού ο υποψήφιος του PBDNJ Θανάσης Κύρος δεν  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Πωγωνισίων. 
Γιατί όμως; 
Αφού προσάπτει τόσα και τόσα στον κο Μεντή γιατί δεν ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τις θέσεις του και να προωθήσει τη δική του υποψηφιότητα; Γιατί απέφυγε την αναμέτρηση; Είχε να φοβηθεί κάτι; 
Εάν νόμιζε ότι θα βρισκόταν σε "εχθρικό περιβάλλον" ποιος τον εμπόδιζε να ενημερώσει δικούς του ανθρώπους ώστε να παραστούν και να φέρουν σε δύσκολη θέση τον "αποτυχημένο Έπαρχο";

Οι Πωγωνίσιοι τιμούν αυτόν που τους τιμά!

2 σχόλια:

  1. kserete poli kalla giati o k kyros den itan athina afoy vriskotan sti thessalloniki
    pios einai aytos o sindesmos pogonision den yparxei tetio prama min parapliroforite tha graftite stin istoria toy topoy
    yparxoyn mono syndesmoi xotion mono
    oso gia tin "prosklisi" tin ekane ena atomo me kiros stoys sylogoys aytoys kai den thelloyme na onomasoyme o opoios tixenei prosopikos filos toy k afentikoy sas th. mpeziani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συνδεσμος είναι το συντονιστικό των αδελφοτητων. Ο Kυρος είχε ενημερωθεί καιρό πριν αλλά βρηκε δικαιολογία από την αρχή να μην έρθει. Δεν τολμαέι να τα βάλει απευθειας με το Μειντη.
    Αν είχε τα κότσια θα κατέβαινε για να τον εκθεσει, αλλά αν το κανε θα γινόταν ο ίδιος έκθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή