Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μόνο ένα ελληνικό κόμμα υπάρχει στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και σε όλη την Αλβανία



Eίκοσι χρόνια τώρα φωνάζαμε  για ελληνικό κόμμα. Για κόμμα δικό μας, των Ελλήνων.

Και να  που τώρα, με κόπους, το κερδίσαμε. Ιδρύθηκε κόμμα σε εθνική βάση, το ΕΕΜΜ-ΜΕGA για όλους τους Έλληνες χωρίς ιδεολογικές διακρίσεις.


Αυτό είναι το Ελληνικό Κόμμα ή το Κόμμα των Ελλήνων, όπως συνηθίζουν να το λένε. Και όμως, το ζητούσαμε, ήρθε, τώρα το αμφισβητούμε. Γιατί;

Ξέρει κανένας κανένα άλλο ελληνικό κόμμα; Αν ξέρει ας μας το πει να το μάθομε. 
Δεν υπάρχει άλλο. Αυτό το κόμμα βγήκε μέσα από το μεγάλο κομμάτι της οργάνωσης της Ομόνοιας, δίδοντας έτσι  στον Ελληνισμό μας και ΚΟΜΜΑ που δεν είχε.

Το ΕΕΜΜ - MEGA, αφού είναι ιδρυμένο σε εθνική βάση, καλεί κοντά του όλους τους Έλληνες, στο Κόμμα τους, στο σπίτι τους, γιατί αυτό και μόνο είναι το δικό τους.
Καλεί όλους τους Έλληνες, οπουδήποτε και να βρίσκονται, απ’ οποιοδήποτε   μετερίζι να βοηθήσουν το δικό τους κόμμα.

Αλήθεια, σήμερα πολλοί Έλληνες βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα αλβανικά κόμματα, μπορούν, όμως, κι από ‘κεί να επιστρέψουν στο Κόμμα τους, στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον.

Το Κόμμα αυτό, ξεκάθαρα το λέμε, είναι ανεξάρτητο, είναι όλων των Ελλήνων και μόνον.
Και αφήστε τους άλλους να φωνάζουν.

Το Ελληνικό αυτό Κόμμα είναι ακόμα στα σπάργανα, προχωρεί, προοδεύει και στην πορεία θα διαψεύσει όλες τις κατηγορίες, που στήνονται συμφεροντολογικά ενάντιά του.
  
Μέσα στην  τωρινή σύγχυση, μπορεί να σου  πει κάποιος : «Εγώ είμαι με την Ομόνοια».  
Πολύ καλά! Όλοι είμαστε με την Ομόνοια! Αυτή, όμως, είναι οργάνωση. 
Απ’ αυτή βγήκε το Ελληνικό Κόμμα.

Η Ομόνοια και το Ελληνικό Κόμμα που έγινε, αυτοί οι δυο ελληνικοί  φορείς και μόνον είναι ελληνικοί, θα πρέπει να μονοιάσουν, έτσι που ο Ελληνισμός μας να έχει την οργάνωση και το Κόμμα του, παραμερίζοντας όλα τα άλλα, το ΚΕΑΔ και τις εξαρτήσεις με τα αλβανικά κόμματα.
  
Εμείς την  Ομόνοια την έχομε ιδρύσει  ανεξάρτητη. 
Η νυν ηγεσία της, όμως, όχι μόνον δεν σεβάστηκε  την ανεξαρτησία της, αλλά της άλλαξε και το όνομά της, το έκανε ΚΕΑΔ-Ομόνοια. Το ΚΕΑΔ και το Σοσιαλιστικό Κόμμα δεν έχουν καμιά δουλειά με την Ομόνοια των Ελλήνων, για την οποία αγωνιστήκαμε.  
Το ΚΕΑΔ έφτασε στο σημείο, αφού την διάλυσε, να κάνει και έκκληση και στα μέλη της να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία των Τιράνων πλάι στο Σ.Κ.
Και αν κάποιος Έλληνας σκοτώνονταν για ποιον θα έδινε το αίμα του;

                                                                                     - του εκδότη Θ. Βεζιάνη -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου