Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Ελληνισμός μας και πάλι θα κερδίσει τις Δημοτικές Εκλογές


Κι’ αυτό, γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει και δικό του Κόμμα. Συμβάν υψίστης ιστορικής σημασίας η ίδρυση του Κόμματος των Ελλήνων, όπως συνηθίζουν να το λένε το Κόμμα Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον (Ε.Ε.Μ.Μ.—ΜΕGΑ).

Δεν νομίζουμε να πιστεύει κανένας ότι υπάρχει και άλλο ελληνικό κόμμα. Το ΚΕΑΔ ήταν περαστικό για τον καιρό που δεν μας άφηναν να κάνουμε κόμμα δικό μας σε εθνική βάση. Έτσι που σ’ αυτό συμμετείχαν οι πάντες, είχαν δικαίωμα όλοι οι Αλβανοί πολίτες, ενώ τώρα έχουμε το τελείως δικό μας κόμμα μόνον για τους Έλληνες. 
Τη στιγμή  που η ίδια η Αλβανία μας  έδωσε το νόμιμο δικαίωμα να  έχουμε δικούς μας ελληνικούς φορείς, θα είναι παράλογο να βρισκόμαστε στα αλβανικά κόμματα ή να ψηφίζουμε υποψηφίους Έλληνες σ’ αυτά τα κόμματα.
Καιρός να έρθουν όλοι στο σπίτι τους, να το νοικοκυρέψουν και να μη έχουν  αξιώσεις μακριά  απ’ αυτό. 

Τα κόμματα, συνήθως, κομματιάζουν τους ανθρώπους και τους χωρίζουν σε ιδεολογικές  ομάδες, ενώ αυτό το δικό μας Κόμμα που ιδρύθηκε σε εθνική βάση είναι διαφορετικό απ’  όλα τα άλλα κόμματα
Κι αυτό γιατί η ιδεολογία του είναι μόνο ο Ελληνισμός. Παίρνουν σ’ αυτό μέρος όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως ιδεολογίας. Άρα δεν διασπάει, ενώνει τους Έλληνες, τους συστρατεύει για να προχωρήσουν δημοκρατικά διεκδικώντας τα δικαιώματά τους. 
   
Βγήκε , λοιπόν, το Κόμμα των Ελλήνων από την ίδια την Ομόνοια, την οποία η νέα γενιά την αναβάθμισε και την ανέβασε  σε Κόμμα με όλο το βασικό πρόγραμμά της.  
Άρα μόνον αυτοί οι δύο φορείς είναι ελληνικοί και μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου