Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

8 Χρόνια «Νεολαία Βορειοηπειρωτών»

Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν (5 Οκτωβρίου 2003) κάπου στο κέντρο της Αθήνας, μια μικρή ομάδα νέων με καταγωγή απ’ την Βόρειο Ήπειρο έριξε τις βάσεις για τη δημιουργία και το ξεκίνημα της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών».

Στο πέρασμα των χρόνων η Νε.Β  εδραιώθηκα και κατάφερε, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε, να επικρατήσει  και να αποτελεί πλέον τον βασικότερο φορέα εκπροσώπησης νέων βορειοηπειρωτών στον Ελλαδικό χώρο.

Πρωταρχικός στόχος της ήταν η συσπείρωση όσο περισσότερων νέων και η καλλιέργεια του αισθήματος αγάπης και προσφοράς προς την ιδιαίτερη πατρίδα. Ο σκοπός αυτός επετεύχθη με επιτυχία, καθώς κάθε χρόνο που περνούσε ο αριθμός μελών αυξανόταν με αποτέλεσμα σήμερα να αριθμεί περίπου 3.000 μέλη.

Έντονη είναι η δράση και η κινητοποίηση που έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της  και πάντα είναι παρούσα και παίρνει θέση σε προβλήματα που απασχολούν την Βόρειο Ήπειρο.

Δέσμευση της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» και των εκάστοτε εκπροσώπων της αποτελεί η συνέχιση του αγώνα υπέρ της ιδιαίτερης μας πατρίδας με γνώμονα την αγάπη, την ειλικρίνεια και την ανεξαρτησία από κάθε είδους κομματικών χρωματισμών.

Νεολαία Βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου