Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αναρτούμε την πρωτότυπη επιστολή προς απάντηση στην αχαλίνωτη λασπολογία

Δεν είχαμε ειλικρινά καμία διάθεση να ασχοληθούμε με όσους ένεκα της φανατικής μέχρι παράνοιας προσήλωσης τους στο νεοχοτζικό καθεστώς της ΕΕΜ, κατασυκοφαντούν είτε με ανώνυμα άρθρα είτε με επώνυμες δηλώσεις το Κόμμα των Ελλήνων, κατηγορώντας το ότι έβαλε, μέσω του ιστολογίου μας, χωρίς καμιά συνεννόηση και κανένα δικαίωμα το όνομα του στην κοινή επιστολή διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για τη φυλάκιση του Ναούμ Ντίσιου, με την Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς και τα εν Ελλάδι βορειοηπειρωτικά σωματεία.

Όμως ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς στην Αθήνα Θωμάς Κυριάκος μας ζήτησε να αναρτήσουμε το πρωτότυπο κείμενο της επιστολής ώστε να πάψει να υφίσταται αυτή η ακατάσχετη και ανυπόστατη λασπολογία από γνωστά φιλοντουλικά κέντρα εναντίον του Κόμματος "Εθνικής Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον".

Επειδή κάποιοι που μένουν πιστοί στα διδάγματα του Ενβέρ Χότζα κάνοντας πολιτική (;!) με κραυγές και απειλές, ενώ εμείς μιλάμε με στοιχεία, αναρτούμε λοιπόν την επιστολή για να δουν με τα μάτια τους όλοι, μικροί και μεγάλοι, ότι το όνομα του μοναδικού ελληνικού κόμματος στην Αλβανία γράφτηκε υπό τη σφραγίδα της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και του εκπροσώπου της στην Αθήνα Θωμά Κυριάκου, ο οποίος είχε και την τελική ευθύνη για τη σύνταξη της, δίνοντας την απόλυτη συγκατάθεση του.

Κανονικά θα έπρεπε να περιμένουμε μία συγγνώμη αλλά αυτό μοιάζει με ανέκδοτο όταν αναφερόμαστε σε άτομα που η ενασχόληση τους με τα κοινά συνοδεύεται όχι με τεκμηριωμένα επιχειρήματα αλλά μόνο με τραμπουκισμό.
Αυτά...

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδια ελεος μπουχτισαμε στους ανορθογραφους πια, οχι τιποτα αλλο αλλα μιλαμε για επισημα εγγραφα απο επισημες οργανωσεις, μην κανετε τα ιδια λαθη με την ομονοια μπολανου.στη σφραγιδα σας η μειονοτητα πρεπει να αλλαξει απο ´´οί´´.

    ΑπάντησηΔιαγραφή