Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για τον Ναούμ Ντίσιο

Στην Αλβανία του 21ου αιώνα, οι Έλληνες καταδικάζονται και δολοφονούνται επειδή τιμούν τη γλώσσα, την ιστορία και την εθνική τους καταγωγή.


Η φυλάκιση του Προέδρου της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και μέλους του Προεδρείου του κόμματος ΕΕΜΜ - MEGA Ναούμ Ντίσιου, από το αλβανικό δικαστικό παρακράτος στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε όλους τους Βορειοηπειρώτες και ευρύτερα στον Ελληνισμό ότι η ανθελληνική  αυταρχική νοοτροπία των καθεστώτων του παρελθόντος επικρατεί  έντονη ακόμη σήμερα.

Η καταδικαστική απόφαση ως συνέπεια ενός στημένου κατηγορητηρίου που μοναδικό σκοπό έχει να κάμψει τις αντιστάσεις του Ελληνισμού της Κορυτσάς δεν μπορεί να μας βρει αμέτοχους.

Στο πρόσωπο του πολιτικού κρατουμένου Ναούμ Ντίσιου καταδικάζονται όλα τα δικαιώματα που διεκδικεί ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός καθώς και διακυβεύεται η ίδια μας η ύπαρξη επί χιλιετιών στις πατρογονικές μας εστίες.

            Χρέος μας να μην το επιτρέψουμε.
            Υποχρέωση μας η προστασία της ύπαρξης μας.
            Σύνθημα μας: «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑΟΥΜ ΝΤΙΣΙΟ»
           
Η Ομόνοια Περιφέρειας Κορυτσάς και το κόμμα "Εθνική Ελληνική  Μειονότητα για το Μέλλον" προσκαλούν όλους τους Έλληνες καθώς και όλους τους βορειοηπειρωτικούς φορείς και τα πατριωτικά σωματεία στη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5:30 μ.μ. στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για να ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην Βουλή των Ελλήνων και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βασιλίσσης Σοφίας 2).

1 σχόλιο:

  1. http://olympia.gr/2011/09/18/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B7%CF%87%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B3/

    ΑπάντησηΔιαγραφή